La Diputació impulsa el Campionat d’Europa d’Atletisme com a part de Castelló Escenari Esportiu

  780

  La Diputació de Castelló impulsa el Campionat d’Europa d’Atletisme per Clubs els pròxims dies 25 i 26 de maig en la seua aposta per internacionalitzar la província de Castelló com el millor escenari esportiu. Així, la institució provincial lidera el suport a aquesta competició que tornarà a posar en el millor lloc de l’esport internacional la província com a seu d’esdeveniments esportius amb el Club d’atletisme Platges de Castelló com el millor amfitrió.

  Així ho ha assegurat el diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, qui ha destacat que “per a nosaltres el Playas és el vaixell almirall de l’esport provincial, que dona continuïtat en el seu treball esportiu al col·legi Penyeta Roja com a autèntica fàbrica d’esportistes d’elit que tant defineix l’esport de la nostra província. Aquesta cita torna a posicionar a la província de Castelló en l’elit de l’atletisme internacional de la mà del millor ambaixador que és el Platges”.

  Un total de 450 atletes entre homes i dones participaran en dos dies de competició a la ciutat de Castelló i pernoctaran durant quatre dies a la província. En l’esportiu serà l’onzena ocasió que competeix en aquesta cita el Platges de Castelló, de les quals un total de set ha pujat al podi. Així, Martínez ha desitjat “el major dels èxits al Platges perquè aqueix serà també l’èxit de tota una terra bolcada amb l’esport”.

  Benefici turístic i econòmic amb #CSEscenarioDeportivo
  El benefici turístic i econòmic que comporta una prova d’aquestes característiques per a la província ha sigut un dels factors més destacats durant la presentació del campionat. Uns ingressos que, tal com ha posat en valor el diputat, “mantenen vigent la condició d’escenari esportiu i seran possibles gràcies al pla estratègic impulsat per Javier Moliner per a generar sinergies entre turisme i esport que repercutisquen de forma directa sobre el teixit econòmic de la nostra província i les seues 135 municipis”.

  COMPARTIR