La Diputació impulsa la inserció laboral de persones amb discapacitat en el Work Forum Castelló

564

La Diputació de Castelló impulsarà la inserció laboral de persones amb discapacitat a través del IV Work Forum Castelló, la major trobada per l’ús de la província, que organitza al costat de la Cambra de Comerç de Castelló i que tindrà lloc els dies 24 i 25 d’octubre. La inclusió d’oferta d’ocupacions per a persones amb discapacitat materialitza el compromís del Govern Provincial per fomentar la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs, alguna cosa que també fomenta en haver establit clàusules socials en els plecs de contractació del Work Forum Castelló 2018.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “dels 80 perfils professionals per als quals les empreses ofereixen llocs de treball, destaquem particularment els llocs de treball que van destinats exclusivament a persones amb un grau de discapacitat de, almenys, un 33%. Creiem que la inclusió d’aquests perfils en el Work Forum és fonamental, perquè si bé és cert que treballem per a ajudar a tots els castellonencs a trobar un treball, ho fem especialment per als quals més dificultats troben en aqueix camí”.

Cal tindre en compte que el diputat Aguilella manté de forma habitual reunions de treball amb col·lectius que treballen per la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat amb tal d’impulsar iniciatives que contribuïsquen a fer realitat aqueixa inserció de forma efectiva. “Creiem en la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs per a desenvolupar el seu talent, i així ho potenciem en el nostre major esdeveniment per l’ús dels quals realitzem durant tot l’exercici”, ha assenyalat.

Així doncs, es realitzarà la selecció d’un/a administratiu/a, amb formació professional superior, per a realitzar albarans, comptabilitat, nòmines, rebuts i altres tasques relacionades amb el lloc. També personal de neteja per a la realització de la neteja d’hospitals. L’empresa compta també amb un centre de bugaderia industrial, per al qual es requereixen operaris i personal de manteniment de les màquines.

La institució que més aposta per la creació d’ocupació a la província

La Diputació consolidarà el seu lideratge com la institució que més aposta per l’ús de la província amb aquest Work Forum en el qual les previsions apunten a aconseguir prop dels 2.000 inscrits. L’ampliació de la seua durada d’una a dues jornades ho aferma com la convocatòria més participativa punt per part de les empreses que ofereixen ocupació com per part dels castellonencs inscrits per a aconseguir aqueix lloc de treball.

Mancant dues setmanes les xifres que ja registra el Work Forum, amb la confirmació de 324 entrevistes entrevistes de treball, 725 inscripcions, 29 empreses participants, 80 perfils professionals i 128 ofertes d’ocupació, ja fa preveure que serà tot un èxit. És important recordar que qualsevol persona que desitge inscriure’s pot fer-ho online a través de la web www.workforumcastellon.es

Multitud de serveis per a les persones que busquen ocupació

Les entrevistes per a cobrir els llocs de treball que en el Work Forum ofereixen les empreses participants constitueixen un servei fonamental en aquest gran esdeveniment per l’ocupació, però és només una part de la gran quantitat de prestacions que s’ofereixen als participants.

Així, s’inclou un laboratori de CV, on els inscrits es portaran imprés el seu currículum totalment renovat atenent l’assessorament del personal tècnic de la Diputació, amb la possibilitat d’inscriure’s a les ofertes d’ús de l’Agència de Col·locació de la Diputació, Acceleradora d’Ocupació i formació a la carta de la Diputació.

Una altra de les activitats més atractives i noves és el speed meeting, un taller que pretén ajudar les persones a crear un missatge de presentació convincent com simulación d’entrevista de treball.

Conferència motivacional de la medallista paralímpica Teresa Perales

La conferència de la medallista paralímpica Teresa Perales ‘La força de l’actitud’ atraurà en la jornada del 25 d’octubre a les 12.00 hores tota l’atenció per la important trajectòria d’aquesta esportista que portarà a través de la seua història per un recorregut en el qual cobren especial importància termes com a planificació i objectiu ambiciós i la gestió de la por.

Serà el millor tancament a un Work Forum amb dos dies replets de tallers, conferències i taules redones que tenen el mateix objectiu de generar ocupació a la província.

COMPARTIR