La Diputació potenciarà la gastronomia provincial com a atractiu turístic fora de les nostres fronteres

1825

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha defensat la integració de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ dins les competències de l’àrea de Turisme “perquè considerem que la nostra gastronomia ha de jugar un paper molt important en el futur turístic de Castelló”. I és que, ha explicat Martí, “parlem d’un element que ens diferencia i ens dona singularitat davant d’altres destins turístics, una oportunitat que hem d’aprofitar perquè cada dia el turisme és més exigent i demana experimentar i endinsar-se en les societats que visiten”.
Aquestes declaracions les ha fetes en el marc de l’entrega dels diplomes als 50 alumnes que han participat a Castelló i a Morella en el curs ‘Turisme gastronòmic i cultura culinària de la Comunitat Valenciana’, a la qual també ha assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.
La diputada ha avançat que la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana ja han unit sinergies per a aconseguir aquest objectiu, que “ja està donant els primers fruits”, com l’adhesió de ‘Castelló Ruta de Sabor’ a la Xarxa ‘GastroTurística’ de la Comunitat Valenciana o la pròxima participació conjunta en la pròxima edició d’un dels principals aparadors mundials de la gastronomia, Madrid Fusió”.
La diputada de Turisme ha continuat explicant que “cal consolidar i prestigiar el projecte i la marca de ‘Castelló Ruta de Sabor’ com a atractiu turístic perquè suposarà un gran revulsiu econòmic per a la província i, sobretot, per a l’interior, on, precisament, es produeixen bona part dels nostres millors productes gastronòmics”.

COMPARTIR