La Diputació repartirà abonaments del C.D. Castelló en els pobles de la provincia

  1488

  La Diputació de Castelló i el Club Esportiu Castelló han obert vies de col·laboració sempre que el Govern Provincial puga ajudar a la formació albinegra en l’intens treball que està realitzant amb tal d’aconseguir el rècord d’abonats en Tercera Divisió. Així, a través de la col·laboració amb la Fundació del CD Castelló, la Diputació distribuirà abonaments del club en els 135 municipis de la província per a ajudar a superar la xifra rècord en Tercera Divisió de 12.700 socis que l’Oviedo aconseguira en la temporada 2004/05.

  Així ho ha anunciat este matí el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, junt amb el president del CD Castelló, Vicente Montesinos.

  Portem mesos en contacte permanent per a trobar les vies de col·laboració que permeten a la Diputació ser aliada d’este camí emprés per la junta directiva amb una adequada gestió, que necessita un respatler i un compromís institucional que és el que hui presentem públicament, que El Govern de la província siga un aliat per al Club Esportiu Castelló responent a un sentir majoritari de la societat i que s’està demostrant amb les xifres de socis”, ha explicat Moliner.

  En principi, com a part d’esta primera col·laboració, la Diputació distribuirà cinc abonaments en cada un dels 135 municipis de Castelló, amb la qual cosa esta iniciativa suposarà incorporar 675 abonaments als més d’11.000 socis que l’entitat ja ha aconseguit.

  Moliner ha explicat respecte d’això que “col·laborarem seguint la petició de la directiva perquè en tots els ajuntaments de la província puguen tindre accés directe als carnets de soci i que, d’alguna forma, eixa xarxa capil·lar de seguidors albinegros que en tota la província existix puga trobar també a través d’eixos canals institucionals la via per a poder arribar al Castalia i disfrutar del futbol. Col·laborarem amb esta campanya d’abonats com col·laborarem també en l’econòmic en el moment en què a través de la Fundació del Castelló podem fer-ho, convençuts que els valors que encarna esta fundació coincidixen amb els que impulsa este Govern Provincial”.

  Per la seua banda, el president del Club Esportiu Castelló, Vicente Montesinos, hi ha assenyalat que “és una satisfacció per a nosaltres que la Diputació ens estiga recolzant i no ens deixe caminar sols. És necessari que les institucions estiguen recolzant al Club Esportiu Castelló, i en eixe sentit ha donat un pas la Diputació també com a reconeixement a un treball que s’està fent des del club en l’esportiu i en el social. Com a ajuntament d’ajuntament que és i vertebrant tota la província la seua col·laboració ens va a permetre arribar a eixos 135 municipis i que tots els pobles puguen acudir a Castalia i l’assenten sa casa, perquè com ja hem dit en més d’una ocasió, la província és albinegra i així la sentim”.

  COMPARTIR