La IV edició del Mediterrània Pop Up Market mostrarà l’oferta del comerç local de Borriana

1224

Aquest cap de setmana l’Antic Càmping de l’Arenal reunirà al voltant de 25 de comerços locals que oferiran els seus productes i serveis en la IV edició del Mediterrània Pop Up Market de Borriana que es consolida com el gran aparador d’estiu del comerç local de la ciutat.
La regidora de Comerç, Sara Molina, ha convidat tant els veïns i veïnes de Borriana com els dels municipis i ciutats pròximes a visitar el mercadet durant el cap de setmana i descobrir les “infinites i diverses” opcions del comerç local de la ciutat.
Al Mediterrània Pop Up Market de Borriana s’acosten els productes més diversos als visitants i, a més a més, es pot gaudir d’una programació complementària tan variada i atractiva com la que tindrà lloc aquest cap de setmana.
Segons ha indicat la regidora de Comerç, l’organització del Mediterrània Pop Up Market és una “bona ocasió per a seguir fent créixer el teixit comercial local i demostrar que a Borriana tenim tots els productes que la ciutadania necessita en el seu dia a dia”.
Cosmètica, roba, complements, bijuteria, joies, calçat, llibres, articles de papereria, regals, refrescos, pastissos, dolços, i també actuacions, tallers , desfilades, demostracions gratuïtes, mostres de productes i diverses activitats infantils, es donaran cita en l’esdeveniment del comerç
En aquesta quarta edició es comptarà amb dues actuacions musicals, tant la nit del divendres amb el grup ‘Helios’, com la nit del dissabte amb el grup ‘Dealer’.
Dins de la programació específica, també cal destacar les activitats per a xiquets i xiquetes com el taller de molinets de vent, el castell tobogan aquàtic i piscina amb boles aquàtiques, o el taller de manualitats de ventalls xinesos, pai-pai. A més hi haurà demostracions gratuïtes de diverses activitats en el ‘Hall Escape’ de temàtica pirata i realitat virtual.
La inauguració oficial de la IV edició del Mediterrània Pop Up Market de Borriana serà demà divendres 12 de juliol a les 19 hores en l’antic càmping de l’Arenal. Dissabte i diumenge obrirà des de les 11 del matí fins a les 23 hores.
Tota l’activitat es tancarà el diumenge a partir de les 21 hores amb el sorteig de regals que els diferents establiments participants en el Mediterrània Pop Up Maket han donat.
El Mediterrània Pop Up Market està organitzat per la Federació de Comerç de Borriana amb la col•laboració de l’Ajuntament de Borriana, la Diputació de Castelló, la Caixa Rural i TAULA Supermercats Burriana.

COMPARTIR