La Junta de Govern Local ha aprovat les primeres mesures per a l’organització municipal

    441

    La Junta de Govern Local s’ha constituït aquest matí a l’Ajuntament de Castelló de la Plana sota la presidència de l’alcaldessa, Amparo Marco. En la seua primera reunió, s’han aprovat les primeres mesures per a l’organització municipal. Així ho ha informat el regidor Rafa Simó, que actuarà com a regidor-secretari i portaveu del Govern, segons s’ha acordat.
    La JGL ha aprovat la designació dels nou tinents d’alcaldia que formaran part de la Junta, que correspondran, per aquest ordre, a David Donate, Ignasi García, Fernando Navarro, Pilar Escuder, Verònica Ruiz, Rafa Simó, José Luis López, Mary Carmen Ribera i Omar Braina.
    També s’ha acordat el règim de sessions de la Junta de Govern Local, que a partir d’ara se celebraran els dijous a les 9.15 hores. El portaveu del Govern municipal, Rafa Simó, ha destacat la “voluntat” dels integrants de la JGL per a impulsar el desenvolupament de l’Acord del Grau que hui mateix s’ha signat entre els grups polítics de PSPV-PSOE, Compromís i Unides Podem-Castelló en Moviment-Esquerra Unida.

    COMPARTIR