La Marató i la Mitja Marató unifiquen períodes d’inscripció i ofereixen descomptes

  857

  El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat aquest matí l’acord de col·laboració entre els organitzadors de la Marató BP Castelló, la Mitja Marató i la 10K Facsa Castelló. Aquest acord permetrà unificar els períodes d’inscripció de les tres proves per tal de facilitar els tràmits als participants. A més, aquells corredors que vulguen participar a dos de les tres carreres comptaran amb un descompte del 13%.

  Així, Porcar ha volgut agrair l’esforç de les entitats organitzadores, el Club Running Castelló (Marató i 10K) i la Unió Atlètica Castelló (Mitja Marató), per coordinar les curses: “Feia temps que ho estàvem perseguint i, de fet, les proves ja estan situades al calendari de tal manera que la gent puga participar a les dos, inclús per que la Mitja servisca com a preparació per a la Marató, que es la cursa de major requisit físic. En definitiva, és un acord molt positiu de cara al públic de Castelló aficionat al running de llarga distancia”.

  Segons explica Josep Soldevilla, vicepresident del Club Running Castelló, amb aquest acord es busca facilitar el procés d’inscripció ja que normalment qui participa a la Mitja Marató també ho fa a la Marató o a la 10k, les tres proves de la província que estan incloses al calendari nacional de la Real Federació Espanyola d’Atletisme.

  Els descomptes per a inscripció ja estan disponibles. Si els corredors s’inscriuen al llarg de setembre a la Marató i a la Mitja tindran un preu de 44,37 euros, quan abans havien de pagar 51.

  COMPARTIR