La Mitja Marató d’Alacant 2018 prepara la seua primera sessió d’entrenament

1555
ix mitja marato alacant 2018

La primera d’estes activitats tindrà lloc este dissabte 10 de març a les 9 del matí en la Pista d’Atletisme i estarà organitzada pel grup Urban Runner´s Club Alacant i gestionada a través del Club Apolana, els que ajudaran als corredors a planificar el seu entrenament, a més d’aportar-los consells pràctics i tècnics personalitzats. La data límit d’inscripció per a esta primera trotada és el 8 de març.

Per la seua banda, la segona trotada està disposada per al 24 de març a les 8 del matí, on el grup d’entrenament OWL Runners practicarà el recorregut del ¼ de marató des de l’Esplanada i aconsellarà sobre els trams i corbes amb més dificultat.

Una setmana abans de la carrera oficial del 22 d’abril, Runners Montemar organitzarà la tercera trotada, en la qual es realitzarà l’últim entrenament de qualitat corrent el circuit en la seua totalitat.

Des de la regidoria d’Esports aposten cada any per millorar les condicions i la preparació esportiva per a esdeveniments en què es requerix d’un gran esforç físic, informant els atletes sobre els aspectes tècnics necessaris per a estar en forma el dia de la carrera.

La IX edició de La Mitjana Marató Aigües d’Alacant, que se celebrarà el diumenge 22 d’abril, transcorrerà per les principals artèries de la ciutat d’Alacant, disposant diferents distàncies per a satisfer les necessitats dels distints tipus de corredors que vullguen participar.

A partir de matí 7 de març es produirà un increment de 2 euros en els preus en les tres modalitats, quedant de la manera següent: el recorregut oficial de la mitjana marató tindrà un import de 16 euros, el quart de marató costarà 13 euros, i els interessats a participar en el 5k podran inscriure’s per 11 euros. Totes estes tarifes es mantindran fins al 4 d’abril.

Recordar que les inscripcions estaran limitades a 2.000 corredors per a la ½ marató, 1.500 per al ¼ de marató, i 1.000 corredors per als 5k, prioritzant així la participació al circuit complet.

A més, el 21 d’abril se celebrarà la fira del corredor en el Hall Edifici Sèneca de l’antiga estació d’autobusos, en la qual es col·locaran estands enfocats a la salut del corredor i a l’esport en general, lloc on els atletes podran arreplegar els seus dorsals. El mateix dissabte 21, a primera hora de la vesprada tindran lloc les carreres infantils al voltant de la plaça i per carrers veïnes. El cost de participació per als més menuts serà de 3 euros fins al 18 d’abril.

En esta novena edició de La Mitjana Marató 2018, la prova comptarà amb la col·laboració de l’empresa Aigües d’Alacant com a principal col·laborador de l’esdeveniment, els que celebren el seu 120 aniversari realitzant una de les accions esportives més importants de l’any.

La regidoria d’Esports potència estos esdeveniments esportius amb l’objectiu de fomentar hàbits saludables, apostant per fer ciutat des de tots els àmbits, creixent de manera sostenible i posicionant Alacant com referent a nivell nacional.