La nit de cap d’any enregistra 131 actuacions dels serveis d’emergencia i un premi de la bonoloto

  3235

  La nit de cap d’any ha portat bastants coses a l’esperat canvi d’any, a part de les nombroses festes i celebracions que s’han pogut gaudir de llarg a llarg de la província de Castelló. Aquests són algunes dades del que s’ha viscut durant aqueixes primeres hores de 2020.

  Per exemple, el Servei d’Emergències Sanitàries de la conselleria de Sanitat, a través del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (*CICU), ha atés durant aquesta Nit de cap d’any a la província de Castelló 131 emergències extrahospitalàries

  Entre aquestes actuacions dels serveis d’emergència durant la Nit de cap d’any, el CICU ha atés amb caràcter urgent 14 intoxicacions etíliques o per consum de drogues. També s’ha intervingut en 5 incidents relacionats amb agressions o baralles.

  A més en Nit de cap d’any s’ha produït un accident de trànsit.

  PRIMERS NAIXEMENTS

  El primer bebé nascut a la província de Castelló ha sigut Enric un xiquet nascut a Vila-real a les 04.34 del matí amb un pes de 3,400 quilos. A Castelló va ser Vicent, que va nàixer a les 10.37h i va pesar 2.860g.

  Una altra bona notícia ha sigut per a un veí de Vila-real, que ha resultat agraciat amb un premi de primera categoria de la *Bonoloto, amb 150.000 euros.

  COMPARTIR