La piscina Emilio Fabregat del Grau anticipa l’obertura a les 6.30 hores de dilluns a divendres

  512

  L’Ajuntament de Castelló obri 45 minuts abans des de l’1 d’octubre per a compatibilitzar el bany amb les jornades laborals
  La piscina municipal Emilio Fabregat del Grau obrirà des del dimarts 1 d’octubre a les 6.30 hores del matí de dilluns a divendres. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d’Esports, dóna resposta a una petició veïnal i dels usuaris i usuàries de la piscina municipal per la qual podran disposar de la instal·lació 45 minuts abans de l’horari fixat fins hui.
  Segons ha explicat l’edil d’Esports, Omar Braina, la decisió d’obrir la piscina municipal del Grau a les 6.30 hores del matí de dilluns a divendres, en lloc de les 7.15 hores com es feia fins ara, es realitza per a donar servei a la ciutadania del Grau que, per horari laboral, no podia utilitzar-la. A més, amb el nou horari es permet descongestionar els espais de natació federada.
  Així, a partir del dimarts 1 d’octubre, la piscina municipal Emilio Fabregat facilitarà l’ús de tres carrers per a natació lliure des de les 6.30 hores del matí, mentre altres tres seran utilitzades per als clubs de natació federada.

  COMPARTIR