La Piscina Olímpica de Castelló acull l’Euroclubs d’Hoquei Subaquàtic aquest cap de setmana

  1210

  La piscina olímpica de Gaetà Huguet acollirà els dies 28 i 29 d’abril el 18º Campionat d’Europa de Clubs d’Hoquei Subaqüàtic en el qual participen més de 300 jugadors. França, Gran Bretanya i Espanya són els països amb major representació en aquesta prova, seguit de Bèlgica, Portugal, Turquia, Itàlia, Alemanya, Hongria i Holanda.

  El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha ressaltat que es tracta d’una prova amb molt de nivell ja que participen els primers clubs classificats en els seus respectius països Per al regidor “és un orgull saber tindre una piscina en unes condicions ideals i que atrau esdeveniments esportius com aquest Euroclubs de Hoquei, que compta amb la total col·laboracio per part del Patronat d´Esports”. Així doncs, Porcar ha animat als castellonencs a acostar-se i conèixer un esport que normalment no es practica a Castelló.

  La competició comença el dissabte a les 9.30 hores i durant dos dies competiran 32 equips: 18 en categoria masculina i 14 en la femenina. L’organització del Campionat d’Europa d’Hoquei Subaqüàtic ha escollit Castelló per ser una ciutat oberta i amb una piscina i unes instal·lacions que reuneixen les millors condicions per al desenvolupament d’aquesta prova esportiva.

  Segons Marta Pons, responsable de l’esdeveniment, “no podia triar un lloc millor per a la celebració d’aquesta prova”, perquè segons ha dit “a Castelló tot són facilitats, unes condicions ideals de la piscina olímpica i un tracte excel·lent per part del Patronat d’Esport i també per part dels hotels on ens allotgem”. Fa tres anys es va celebrar a Castelló el Campionat del Món sub 23 i sub 19 i cada any Castellon rep la Copa d’Espanya d´aquest esport que es celebra al més de setembre.

  El Campionat es desenvolupa durant dos dies i es viu amb molta tensió per part dels clubs implicats. Pons ha afegit que “per experiència, aquestes tensions desapareixen per complet quan la competició acaba i es dóna pas a una gran festa en la qual no falten les ganes de divertir-se”. El diumenge 29 d’abril serà el lliurament de trofeus a les 19.30 hores.

  COMPARTIR