La pretemporada del CD Castelló pren forma

  1147

  El CD Castelló ja coneix els principals detalls de la pretemporada, que els ‘orelluts’ arrancaran a mitjan mes de juliol.
  Entre el 15 i 16 de juliol tots els jugadors se sotmetran a proves mèdiques en la qual els Serveis Mèdics del primer equip podran conéixer amb exactitud l’estat en el qual començaran els pupils d’Óscar Cano el més d’un mes de preparació que tindran per davant per a preparar-se per a la competició oficial.
  El primer entrenament del primer equip serà el matí del 17 de juliol a la Ciutat Esportiva Marina d’Or. Aquest serà la primera presa de contacte entre el nou vestuari, però no serà l’única del dia ja que els albinegros tornaran a exercitar-se en sessió vespertina. I és que Óscar Cano ve amb ganes i ha preparat una doble sessió de treball per al tret inicial de la pretemporada.
  Fins a huit compromisos amistosos
  En el que refereix als partits amistosos que disputarà el CD Castelló durant els mesos de juliol i agost, la Direcció Esportiva i el cos tècnic han planificat disputar fins a huit partits durant aquestes cinc setmanes, dels quals ja hi ha sis confirmats: Sant Pere i l’Alcora seran els dos rivals provincials per a fer les primeres probes el 24 i 27 de juliol, respectivament, mentre que a poc a poc el CD Castelló anirà pujant el nivell i s’enfrontarà a l’Osca, acabat de descendir de Primera Divisió, el 4 d’agost en el camp de Pinilla (Terol). A continuació, els ‘orelluts’ es mesuraran a dos rivals del Grup III de Segona B que a més són els dues filials dels principals equips autonòmics: València Mestalla i Atlètic Llevant, el 7 i 14 d’agost, respectivament. Finalment, el CD Castelló té previst posar el fermall final a la pretemporada el 17 d’agost en El Collao davant l’Alcoià, acabat de descendir a Tercera Divisió.
  En definitiva, ja queda menys perquè torne a rodar la pilota i que el nou projecte del CD Castelló es pose en marxa

  COMPARTIR