La promoción ‘Sempre Orellut’ del C.D. Castellón se prolonga hasta el 13 de diciembre

  1929

  Davant la gran demanda i l’elevat nombre de peticions dels afeccionats *albinegros, el CD Castelló ha decidisc prolongar la promoció “Sempre Orellut” fins divendres que ve 13 de desembre. D’aquesta forma, tot aquell interessat a fer-se amb paquets d’accions amb el qual el Club regala el abonament de les pròximes tres temporades, entre altres avantatges, podrà continuar fent-ho en la Llotja VIP de Castalia en l’horari habitual (de 9.30 a 13.30h i de 16 a 19h) o a través d’internet en www.cdcastellon.com
  D’altra banda, aquest cap de setmana també podrà realitzar-se aquest tràmit en les oficines de Castalia, el dissabte 7, de 10 a 14h, i el diumenge de 10 a 14h i de 15.30h a l’inici del partit davant l’Andorra.

  El teu paquet d’accions, a mesura
  El CD Castelló ha posat a disposició els ‘orelluts’ diferents modalitats i tot tipus d’avantatges per a poder convertir-se en accionistes del Club i intentar, entre tots, continuar fent història en el futbol espanyol.
  Amb el paquet “150 Gols Baixos”, tots els abonats d’aquests fons poden adquirir 150 accions per 150 euros i se’ls exclou de l’obligació d’alliberar seient per al compliment del percentatge mínim d’assistència.
  El paquet accionarial “soc Pedrera” està destinat a tots els que formen part de l’embrió albinegro. En aquesta modalitat cada integrant del futbol base i el seu acompanyant, major d’edat, poden adquirir 150 accions per 150 euros i, d’aquesta forma, tots dos tindran l’abonament en la zona de Preferència Alta amb seient fix per a aquesta i les pròximes tres temporades.
  També es pot adquirir un paquet de 300 accions a 300 euros per a tots aquells abonats de GOLS I PREFERÈNCIA. D’altra banda, els abonats de Tribuna tenen la possibilitat si es fes amb un paquet de 600 accions per 600 euros.

  Els avantatges
  Els afeccionats del conjunt albinegre poden finançar la compra de les accions gràcies a l’acord de patrocini que el CD Castelló té amb Ruralnostra, una entitat bancària amb ADN Albinegre i 100% castellonenc.
  El finançament de les accions podrà realitzar-se en Ruralnostra fins a 36 mesos amb un 0% d’interés TIN a través del préstec ‘Centenari Orellut’, un préstec que permet a l’accionista obtindre fins a 2.022 euros, en honor al pròxim centenari de l’entitat.
  D’aquesta manera, l’afeccionat o afeccionada de Gol o Preferència que es faça amb un paquet d’accions de 300 euros finançat en 36 mesos abonarà cada mes 8’33 euros, amb comissió d’obertura de 30 euros també finançable, durant els pròxims tres anys. D’altra banda, el finançament dels paquets de 600 euros per als abonats de Tribuna ascendeix a 16,67 euros al mes, amb comissió d’obertura de 36 euros també finançable, durant els pròxims tres anys.
  Cal destacar molts altres avantatges de ser accionista del Club albinegre, ja que adquirint el teu pack d’accions gaudiràs de tres anys d’abonament gratis i, a més, tindràs un ‘trosset’ del CD Castelló. Als majors de 65 anys que es facen accionistes també se’ls inclourà en l’abonament els partits que el CD Castelló dispute en la Copa del Rei, incloses les eliminatòries de la present temporada que es juguen en Castalia.
  Així mateix, tots aquells accionistes que ho desitgen podran plasmar el seu nom en la lona exterior de Castalia gràcies a l’acord del Club amb Torre La Sal 2, per a això es necessitarà l’autorització expressa del nou accionista.
  En l’operació “Sempre Orellut” no podia faltar Giuliani’s Grup Gastronòmic, patrocinador oficial de la campanya d’abonaments del CD Castelló, qui ha volgut mostrar el seu suport a la campanya de venda d’accions. Giuliani’s organitzarà una jornada vespertina dedicada als accionistes que adquirisquen el seu corresponent paquet, en la qual podran gaudir gratis d’una barra lliure en la zona de tribuna de Castalia. Aquesta és una dels nombrosos avantatges que el CD Castelló anirà anunciant en les pròximes setmanes per als nous accionistes.

  COMPARTIR