La provincia de Castelló diu adeu a 2017 con quasi el 100% d’ocupació hotelera

1238

La província de Castelló despedirà l’any 2017 amb una ocupació turística de rècord durant el pròxim cap de setmana per la Nit de cap d’Any. Unes previsions optimistes que s’eleven al 96% en el cas del turisme d’interior i al 85% en els establiments de costa oberts durant estes dates. Així ho indica l’enquesta telefònica realitzada als establiments turístics per part dels tècnics del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló, que apunta a més a un ple total, del 100%, en la majoria de destins d’interior, ja que és el lloc més triat pels visitants que trien la província per a despedir l’any.
 
El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha valorat positivament estes previsions que “confirmen que estem contribuint a posicionar la província com a destí entre els mercats de proximitat més interessants, ja que és precisament este perfil, el turista que ve de la pròpia Comunitat o de llocs pròxims d’altres comunitats el que predomina entre les persones que trien la província per a despedir l’any”.
 
A més, Martínez hi ha assenyalat que “enguany, al coincidir Nit de cap d’Any en diumenge, l’estada s’allarga en la majoria dels casos a tot el cap de setmana, quelcom que és especialment beneficiós per als establiments d’allotjament, però que també provocarà un efecte positiu en l’oferta complementària dels pobles, amb més excursions a centres culturals, visites a municipis i consum en els establiments”.
 
Quant al perfil del turista que predomina durant estes dates en la província, es tracta majoritàriament d’un visitant de la pròpia Comunitat Valenciana, de perfil jove, que viatja en família o amb amics i que tria majoritàriament establiments d’allotjament hoteler, decantant-se també per allotjaments rurals en l’interior.
 
Una inversió de rècord per a turisme en 2018
La Diputació de Castelló donarà un altra espenta decisiva al turisme provincial en 2018 al dedicar-li un pressupost rècord de 5.384.600 euros. Amb això, El Govern Provincial plasma en els seus comptes la prioritat estratègica marcada pel president Moliner pel turisme com a motor econòmic i de desenrotllament dels municipis de la província, ja que des del 2012 al 2018 ha incrementat el seu pressupost en un 141%. 

COMPARTIR