La Ravalera dona inici la IV Fira de Teatre Breu de Castelló

1443

La Fira de Teatre Breu de Castelló organitzada per la Ravalera comença hui divendres la seua quarta edició. Una edició que comptarà amb cinc peces de microteatre a espais peculiars de Castelló com ho són La Barberia Centelles a la Plaça de Tetuan, la Llibreria solidària Aida al carrer del Mestre Chapí, la Casa particular de Pepe “El Poero” al carrer d’Amunt, l’estudi d’art Chezlalá Art Studio al carrer de Mealla i la Sala de Juntes de l’Ajuntament. La proposta es desenvoluparà, a banda de demà, els dies 27, 28, 29 i 30 d’abril, i el 4, 5 i 6 de maig, i compta amb el suport i col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló que encapçala Verònica Ruiz, la Fundació Dávalos Fletcher, la Universitat Jaume I i altres entitats.

L’edil Ruiz ha expressat que “la Ravalera és una proposta essencial en el nostre projecte cultural tenint en compte que és microteatre fet per professionals de la nostra terra i que a més ens ubica en espais totalment diferents als clàssics per a gaudir d’una bona peça teatral”. La regidora de Cultura ha afegit que “el seu objectiu és crear eixos nous públics perquè els nostres teatres estiguen en un futur de gom a gom”.

El preu de cada peça és de 4 euros i es poden veure les cinc peces en un sol dia fent un itinerari que val 15 euros incloent una consumició als bars Enkuentro, la Galeta Daurada i el Colmado. Cal assenyalar que la Fira comença amb quasi totes les entrades esgotades i les que queden estaran disponibles a la taquilla que hi haurà a la Plaça Major des d’una hora abans d’inici de les funcions.

COMPARTIR