La regidoria de Festes obri el termini per a la presentació del cartell anunciador de la Misericòrdia 2019

497

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Borriana ja ha obert el termini de presentació dels cartells anunciadors de les pròximes festes patronals de la Mare de Déu de la Misericòrdia que cada any se celebren durant la primera setmana de setembre a la ciutat.
El termini de presentació dels treballs que opten a ser el cartell anunciador de les pròximes festes de la Misericòrdia es tancarà aquest pròxim divendres 5 de juliol. A més, com també està establit en les bases del concurs, l’autor o autora del cartell guanyador, triat per un jurat especialitzat, obtindrà un premi de 500 euros. Per part seua, la regidora de l’àrea, Lluïsa Monferrer assenyala «animem a la gent al fet que participe novament en el disseny del cartell anunciador de les festes de la Misericòrdia 2019, ja que enguany comptem amb la peculiaritat que el guanyador o guanyadora obtindrà un total de 500 euros pel treball realitzat».
Tal com s’especifica en aquest tipus de concursos, el jurat tindrà en compte totes les característiques a l’hora de triar al guanyador o guanyadora tals com: l’originalitat, l’impacte visual, l’eficàcia anunciadora i informativa, així com la qualitat gràfica de l’obra. L’única condició per al disseny és que incloga la llegenda «FESTES DE LA MISERICÒRDIA 2019. BORRIANA», a més de presentar-ho en dimensions de 45 x 65 i sense marges.

COMPARTIR