La Universitat Popular arrancará el nuevo curso el próximo 15 de octubre

488

La Universitat Popular de Peníscola homenatjarà enguany el 50 aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna amb activitats complementàries com la tradicional Ruta a *Peu Nocturna amb un afegit, meditació a la llum de la lluna. A més també hi haurà una xarrada sobre la influència de la lluna en l’agricultura.

La programació de la UP donarà començament el pròxim 15 d’octubre i finalitzarà el 3 de maig de 2019. Per a enguany, l’organització ha preparat nous cursos com el de *Bachata i Salsa per a *Singles i el curs de Disseny i Impressió 3D, al que poden apuntar-se tant adults com menors i veure com els seus dissenys en l’ordinador cobren vida i es transformen en objectes 3D, com a clauers i figuras.la gastronomia és un dels aspectes que es consolida en la programació i s’oferiran també nous monogràfics com a Cuina al buit i a Baixa temperatura, Finger food, i Salses i Espècies.

D’altra banda, l’organització explica que, a petició popular, “hem decidit incloure un curs monogràfic de compres online, perquè tothom puga aprendre a comprar d’aquesta manera tan còmoda d’una manera segura”.

A més d’aquestes novetats, la Universitat Popular oferirà enguany els seus reeixits tallers de Creació Artística, entre els quals es troben Ceràmica, Pintura, Cort i confecció, Indumentària tradicional, Patchwork, Cuina valenciana, *Trompe l’*oeil o taller de *Encordar cadires. Per a tots aquells que desitgen obtindre el títol de Monitor i Director en Activitats de Temps Lliure podran fer-ho també en la UP, aconseguint l’homologat per l’IVAJ. Quant a les classes de Tecnologia, la UP comptarà amb activitats d’Informàtica, Robòtica i Creació de videojocs. Els idiomes ocuparan una part important de la programació i consistiran en cursos d’Inglés, Valencià, Castellà i Francés en diferents nivells. Finalment, l’àmbit esportiu i musical estarà present amb els tallers de Zumba, Pilates, Hip-Hop, Aeròbic, Kangoo, Manteniment, Dansa Oriental, Taichí, Ioga i Hipopresivos, així com amb les classes de Mindfullness i Entrenament de la memòria.

Tot aquell que estiga interessat ja pot inscriure’s de manera telemàtica a través de la web www.universitatpopularpeniscola.com. Les inscripcions presencials tindran lloc fins al 7 d’octubre en les oficines de la C/ Villanueva d’Avinyó, 63, en horari de 9 a 13 i de 16 a 20h.

COMPARTIR