La XI Volta Ciclista a la Província de València surtirà de la plaça de l’Ajuntament el 5 de setembre

1147

L’eixida de la primera etapa de la IX edició de la Volta Ciclista a la província de València, que es desenvoluparà entre el cap i casal i Riba-roja de Túria, tindrà lloc en la plaça de l’Ajuntament el dijous que bé.

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha participat hui en la presentació d’esta prova per a elits i sub23 que se celebrarà del 5 al 8 de setembre. Es tracta, tal com ha recordat, d’una de les últimes oportunitats del calendari nacional per a deixar-se veure per directors d’equips i seleccionadors, i per això comptarà amb equips de tot el territori.

Concretament constarà de quatre etapes que recorreran gran part de la província de València.El dijous 5 se celebrarà la primera entre València i Riba-roja de Túria.

El divendres 6 de setembre, els ciclistes protagonitzaran una contrarellotge individual en una distància de 22 quilòmetres que es disputarà a Llíria. Esta crono, serà el dia abans de l’etapa regna d’esta edició, que se celebrarà a la comarca de l’Alt Túria, amb un recorregut invers de l’any passat, amb eixida en Aras de los Olmos i arribada a Benaixeve per un circuit de 125 quilòmetres amb cinc ports de muntanya, un de segona i quatre de tercera categoria. La carrera es completarà el diumenge 8 amb el tradicional circuit semiurbà en Montcada, amb 121Km.

Pilar Bernabé ha aprofitat la presentació d’esta prova per agrair el treball de la Federació Espanyola de Ciclisme que ha qualificat “com ambaixador de la ciutat a través de l’esport”.

COMPARTIR