L’aeroport de Castelló i PortCastelló estableixen sinergies

4928
El aeropuerto de Castellón y PortCastelló

L’aeroport de Castelló i PortCastelló han acordat establir sinergies entre totes dues entitats amb l’objectiu de promoure l’avanç del sector de la logística i el creixement econòmic del territori.

La directora general de la societat pública Aerocas, Blanca Marín, acompanyada per la directora de l’aeroport de Castelló, Ivana Guinot, ha mantingut aquest dimecres una trobada amb el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, i la directora de l’entitat, Ana Ulloa, segons ha informat el Consell en un comunicat.

Blanca Marín ha plantejat la conveniència de teixir aliances entre l’aeroport i el port, «a fi de reforçar el seu paper de palanca econòmica».

En aquest sentit, ha recordat que el Pla d’Acció Territorial (PAT) de l’àrea funcional de Castelló -presentat recentment pel conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España- planteja la generació de sinergies encaminades a fomentar la competitivitat, el creixement sostenible i la creació d’ocupació, «situant l’aeroport i el port com dos pilars fonamentals».

La directora general de Aerocas i el president de PortCastelló han acordat treballar de manera coordinada en aquelles àrees comunes, així com compartir informació en aspectes vinculats al sector logístic.

COMPARTIR