L’Ajuntament col·labora amb la labor social de l’Assemblea local de Creu Roja Borriana

409

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i la presidenta de l’Assemblea Local de Creu Roja, Sonia Gascón, han subscrit un conveni de col•laboració, pel qual el consistori destina 13.000 euros a l’entitat per a la seua organització i per als projectes socials en 2019.
En la signatura de l’acord han estat presents també la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament, Lolín Carbonell, i la presidenta del Comitè Provincial de Creu Roja a Castelló, Omayra Serrano.
Durant la signatura del conveni, Maria Josep Safont, ha reconegut a l’entitat “la seua labor social i el seu treball diari amb els col•lectius que més ho necessiten i a la qual moltes vegades les institucions públiques no poden arribar”, raó per la qual, segons ha manifestat, “l’acció de Creu Roja és bàsica i tremendament necessària per a seguir treballant per la igualtat d’oportunitats de tota la ciutadania”.
També ha assenyalat la creixent activitat i projectes que desenvolupa Creu Roja a Borriana, des que es va iniciar aquesta col•laboració fa ara quatre anys i ha destacat la “pluralitat dels programes socials que sempre van encaminats a millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables”, per la qual cosa segons el parer de l’alcaldessa aquesta signatura “és més que necessària i justa”.
Des de Creu Roja han volgut fer públic “l’agraïment” a l’Ajuntament per renovar i continuar confiant en el treball de la entitat i també per “ser sensibles als programes que realitza a la ciutat” i per incloure’ls en el conveni d’ajudes que facilitarà “una miqueta més la labor que realitzem”.
Segons es desprèn del conveni, en primera instància, s’abonarà el seixanta per cent de la quantitat estipulada en concepte de pagament anticipat com a finançament per a poder dur a terme les actuacions inherents a la subvenció i el 40% restant, una vegada justificada la totalitat i previ informe de la Comissió de Seguiment.

COMPARTIR