L’ajuntament d’Alacant anima al sector hostaler en el 40 aniversari de APEHA

1129

L’alcalde d’Alacant, Luis *Barcala, la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez, i els regidors de Comerç – Hostaleria, al costat del de Festes, han pres part aquesta vesprada en la gala de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província d’Alacant (APEHA), que ha festejat la seua 40 aniversari.

La trobada ha tingut lloc a l’auditori de l’Aula de Cultura, en doctor Gadea, 1, amb l’assistència del director general de Turisme de la Generalitat, Herick Campos, representants del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, entitats lligades al sector i nombrosos empresaris del sector. Unes dues-centes persones concorregut a l’acte, en el qual s’ha reconegut la labor de les directives de l’associació empresarial des de la seua creació, en 1979.

Conduït per la periodista Luz Sigüenza, l’esdeveniment ha començat amb la intervenció de la regidora de Turisme i de l’alcalde, que han posat èmfasi en el pes econòmic i social del sector hostaler, que empra al 8 per cent de la població activa de la ciutat, a través de les seues 963 restaurants i establiments, que ofereixen unes 52.925 places, segons dades turístiques de la Generalitat.

En la gala s’ha reconegut el treball i la col·laboració de l’Ajuntament i altres ens de l’administració en l’obstinació del sector hostaler per a potenciar el treball que bars i restaurants realitzen dia a dia. Un sector obstinat en la qualitat de la seua oferta i obert a atendre noves formes de negoci, com la creixent demanda on-line, que exigeix immediatesa i actius canals de comercialització.

Com a reconeixement a aquests 40 anys de treball de APEHA, l’actual equip directiu liderat per María del Mar Valera, ha distingit amb una placa a la desena de presidents que l’han precedida en aqueixa responsabilitat. La gala també ha premiat a una trentena d’establiments.

COMPARTIR