L’ajuntament d’Alacant reclama el desbloqueig de l’Oficina de Turisme

2108

La regidora de Turisme i vicealcaldessa d’Alacant, Mari Carmen Sánchez, s’ha reunit hui a Benidorm, amb el director general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Herick Campos, amb la finalitat de definir estratègies per a agilitar el desbloqueig en la finalització de les obres de l’Oficina de Turisme d’Alacant pertanyent a la Generalitat Valenciana.

Mari Carmen Sánchez ha sol·licitat a Campos que “les obres de l’Oficina de Turisme es puguen reprendre i finalitzar com més prompte millor, que s’arribe a un acord amb l’empresa constructora i que l’Ajuntament puga disposar en breu de l’Oficina finalitzada”.

En la mateixa trobada Turisme i el Patronat municipal han acordat que la Generalitat dispose d’una línia nominativa per a accions de promoció de la ciutat d’Alacant com a turisme gastronòmic i cultural o Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents.

A més, el Patronat Municipal de Turisme ha sol·licitat a la Generalitat l’adhesió del Patronat a la taula de treball de les accions per a previndre les possibles conseqüències que puga ocasionar el *Brexit en el Turisme del Regne Unit.

COMPARTIR