L’Ajuntament d’Alacant reconeix el treball de quatre xefs alacantins en la fira Alacant Gastronòmica

1167

L’Ajuntament d’Alacant a través de la Regidoria de Comerç i Hostaleria que ocupa l’edil popular Marisa Gai, ha fet entrega de distintius a quatre xefs alacantins en reconeixement al seu treball, esforç i dedicació en l’elaboració d’arrossos típics d’Alacant. L’acte ha tingut lloc en l’estand que el Consistori té junt amb el CDT i la Generalitat Valenciana en la fira Alacant Gastronòmica que se celebra estos dies en IFA.

L’edil d’Hostaleria ha fet entrega dels distintius a José López del restaurant Govana, José Manuel Va encallar del Magistral, José Gómez del Racó del Pla i Ramón Riquelme de casa Riquelme. L’Ajuntament ha volgut així, retre homenatge estos professionals alacantins que aposten per la qualitat i la diversitat en l’elaboració dels arrossos, posicionant a la ciutat d’Alacant com a destí gastronòmic a nivell nacional i internacional a través de la seua gastronomia i d’un producte tan típic com és l’arròs.

Este, ha sigut un dels actes que tanca l’I Trobada d’Estil de Vida Mediterrani, Alacant Gastronòmica en el que durant quatre dies centenars de visitants han passat per l’estand de la regidoria en què han pogut disfrutar de diferents xous cookings realitzats per cuiners de restaurants alacantins.

COMPARTIR