L’Ajuntament d’Alacant reforça la neteja a les platges durant el pont de San José

850
Neteja Platja San Joan d'Alacant

L’Ajuntament d’Alacant ha mantingut activat el servei especial de neteja de la ciutat i les platges amb motiu del pont de San José, en el qual participen més de 60 operaris, a més dels del servei de manteniment de l’arena. El regidor de Neteja, Serveis i Manteniment, Israel Cortés, ha informat a més que s’està procedint a la reparació de rajoles i altres desperfectes en els passejos de les platges perquè totes les instal·lacions litorals es troben en les millors condicions.

Cortés ha explicat que a més de les set brigades de neteja compostes per cinc operaris a peu i dos amb *barredoras, distribuïts per la ciutat s’han incorporat quatre operaris amb vehicle per a atendre necessitats urgents i el diumenge es va reforçar amb dos operaris la neteja de places, un per a festes i esdeveniments, tres per a accions immediates i un altre per a platja Sant Joan i *Albufereta, sumant un total de 60 operaris.

El regidor de Neteja, Infraestructures i Manteniment ha comentat que el dispositiu especial també va treballar durant el passat Carnestoltes permetent que totes les instal·lacions i serveis en passejos i platges estigueren en perfectes condicions d’ús l’endemà de la celebració.

De la mateixa forma, els operaris del servei també han realitzat una neteja especial en Villafranqueza amb motiu de la celebració de les festes de Moros i Cristians aquest cap de setmana. A més, en el servei de platges també han treballat altres cinc operaris amb dos tractors i tres vehicles auxiliars.

Cortés ha recordat que des de la seua arribada a la responsabilitat de la Regidoria es venen desenvolupant dispositius especials de neteja amb reforç en moment especials com van ser les festes de Fogueres, Nadal, Carnestoltes, amb la finalitat que la ciutat compte sempre amb la millor imatge, especialment, en períodes de gran afluència de visitants.

Reposició de llosetes i arbratge
Israel Corts ha assenyalat que a més s’està treballant amb les brigades d’obres en la reposició de les llosetes del paviment danyat en els passejos de les platges i en carrers principals com la del Locutor Vicente Hipòlit, instal·lació de noves papereres i a solucionar un altre tipus de desperfectes amb l’objectiu que durant aquest pont de San José i de cara a la Setmana Santa tot es trobe en les millors condicions davant l’arribada dels turistes.

També s’ha procedit aquesta setmana a la reposició d’arbratge en escocells buits en diferents punts de les platges, entre altres en l’avinguda Costa Blanca.

A més, també s’han aplicat tractaments al clavegueram per a combatre els mosquits i un altre tipus d’insectes, així com de rosegadors.

Programació de neteja
“Hem posat en marxa la nova programació de neteja de la ciutat i estem desenvolupant accions específiques en tots els barris de forma coordinada i en contacte amb les associacions veïnals i de comerciants perquè la neteja es realitze d’acord amb les necessitats dels usuaris” ha comentat Cortés, qui ha recordat que aquesta setmana s’han desenvolupat actuacions de neteja específiques coordinades amb parcs i jardins en la Plaça de la Vinya en La Florida, a Fontana en Platja de Sant Joan i en Villafranqueza”.

COMPARTIR