L’Ajuntament d’Alacant rendix homenatge a Ignacio Echeverría pel seu acte heroic en els atemptats de Londres

1160

L’edil d’Urbanisme, Eva Montesinos, junt amb el regidor de Seguretat i Mobilitat, Fernando Marcos, ha inaugurat este matí en el parc de skate de l’Avinguda de Niça, en la platja de Sant Joan, l’escultura en homenatge a Ignacio Echeverría, difunt el passat mes de juny en els atemptats de Londres, un acte en què també s’ha donat el seu nom al skate park, on diversos jóvens practiquen este esport de què era aficionat.

Eva Montesinos ha fet entrega d’una placa commemorativa als germans d’Ignacio, acompanyats per les seues famílies i amics, en un acte en què l’edil socialista li ha recordat per “la seva qualitat humana, el seu coratge i valentia, en un acte heroic, exemple de solidaritat que aconseguix inspirar-nos a tots i que no es perdrà en el temps, així ho recordarem tots”.

La regidora hi ha assenyalat també els orígens alacantins del jove madrileny, els iaios dels quals residien a Alacant. Ignacio Echeverría, de 39 anys, va morir en els atemptats terroristes de Londres el passat mes de juny quan es va enfrontar als atacants en defensa d’una dona, protegint-la amb el seu skate. Els seus familiars s’han desplaçat fins a Alacant per a unir-se a amics i companys en este acte.

L’escultura és una creació dels artistes alacantins Roberto Llopis i Tom Rock, que representa una pista de skate amb un monopatí en la part de dalt i un gravat de la imatge d’Ignacio Echeverría.

COMPARTIR