L’Ajuntament d’Alacant s’unix a les Jornades sobre Periodisme i Esport de la Universitat d’Alacant

1168

L’edil d’Esports, Marisa Gai, ha assistit a una nova edició de la Jornada de Periodisme i Esport, en la Universitat d’Alacant, celebrada per la Càtedra Pedro Ferrándiz i organitzada per la Universitat d’Alacant, el Consell Superior d’Esports i el Diari AS.

En l’acte han estat presents el Rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar; el president del Consell Superior d’Esports, José Ramón Lete; el director general de la Fundació Esport Jove, Alfonso Jiménez; i la Directora Acadèmica de la Càtedra Pedro Ferrándiz, Aránzazu Calçada.

L’edil popular ha destacat que “es un privilegi per a la ciutat d’Alacant comptar amb professionals de l’esport i de la comunicació que puguen transmetre els valors de solidaritat i perseverança en un exemple de cooperació entre entitats”.

El panell de ponents ha comptat amb el Seleccionador Nacional de Futbol, Julen Lopetegui, que ha exposat els canals de col·laboració que s’establixen entre la selecció i els mitjans de comunicació, a més els assistents han pogut escoltar les intervencions de la jugadora de la Selecció Nacional de Rugbi, Patricia García, i el tenista Juan Carlos Ferrero.

Així mateix, les taules de debat han tingut com a protagonistes alguns dels periodistes més destacats a nivell provincial i nacional.

COMPARTIR