L’ajuntament de València potència els estudis i la recerca en gènere i polítiques d’igualtat

959

La regidora d’Igualtat, Lucía Beamud, ha assistit a l’acte de lliurament dels premis de Treballs de Fi de Màster (TFM) en Gènere i Polítiques d’Igualtat de l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona de la Universitat de València. Uns treballs que l’Ajuntament de València confia que “serveixen d’anàlisi i reflexió i possibiliten el desenvolupament de programes que ens permeten avançar en la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere”.

La regidora d’Igualtat, Lucía Bemud, ha sigut l’encarregada de repartir en el Saló de Cristall uns reconeixements que persegueixen “potenciar el talent i la capacitat de la joventut, especialment en l’àmbit de la promoció de la igualtat entre dones i homes amb propostes més pròximes a la realitat actual i que per tant podran implementar-se amb major eficàcia en la lluita contra la violència de gènere”.

“Desitgem que estos treballs serveixen d’anàlisis i reflexió i que possibiliten el desenvolupament de programes que ens permeten avançar en la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere”, ha afegit Beamud. Per això, la regidora d’Igualtat ha agraït la participació de les persones que han presentat els seus TFM així com ha felicitat els flamants guanyadors i guanyadores.

Els premis s’emmarquen dins del Pla Marc d’Igualtat entre dones i homes de l’Ajuntament de València, una iniciativa que ha posat en valor Beamud en manifestar que “un dels seus objectius és la col•laboració entre l’administració municipal i les entitats i instuciones de la nostra ciutat amb l’objectiu d’unir esforços per a portar els principis d’igualtat i la prevenció de la violència de gènere a tota la societat”.

“Volem fomentar els estudis i la recerca en gènere i polítiques d’igualtat. Crear punts de col•laboració entre la formació acadèmica universitària i l’àmbit professional municipal per a afavorir l’aplicació pràctica dels estudis i recerques realitzades per als treballs”, ha conclòs.

COMPARTIR