L’ajuntament d’Onda reb 213.00 euros dels Fons de Cooperació de la Generalitat Valenciana

1191

L’Ajuntament d’Onda rebrà 213.000 euros del Fons de Cooperació de la Generalitat Valenciana. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha valorat molt positivament aquesta notícia i ha assegurat que, “fins al moment i durant aquesta legislatura, el Consell està complint amb Onda. Són multitud els projectes que estem escometent en col·laboració amb la màxima institució autonòmica, com el carril ciclopeatonal al Salvador, la concessió de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) per a la zona centre de la nostra localitat, que aportarà més de 3 milions d’euros per a rehabilitar més d’un centenar d’habitatges en aqueix sector, o les recentment anunciades ajudes al desenvolupament per als polígons industrials, entre moltes altres coses”.

Huguet ha explicat que aquests fons de cooperació s’uniran a aqueixos projectes que s’estan desenvolupant conjuntament i que “signifiquen un gran avanç per a la nostra localitat. Per açò, els anem a destinar a la millora de la qualitat de vida dels veïns d’Onda, tenint en compte les seves prioritats i exercint la funció de govern amb responsabilitat. Els onders han de tenir clar que amb aqueixos fons anem a dur a terme projectes que ens permeten seguir construint la ciutat entre totes i tots, sense deixar a ningú pel camí”.

No obstant açò, aquesta bona sintonia aconseguida amb la Generalitat contrasta amb el passotisme que demostra cap a Onda el Govern d’Espanya. Aquesta mateixa setmana rebíem una carta de la Direcció general de la Guàrdia Civil en la qual se’ns indicava que la reunió que sol·licitem a l’octubre no s’anava a poder celebrar en un curt termini per impossibilitat d’agenda del director general. Sembla ser que al Ministeri de l’Interior poc li preocupa la situació en què la Benemèrita ha de treballar en la nostra ciutat i poblacions veïnes, però nosaltres anem a seguir reivindicant el que pensem que li correspon a la nostra ciutat”, ha conclòs l’alcalde.

COMPARTIR