L’Ajuntament fomenta la implicació juvenil amb més ajudes per a projectes d’oci i cultura

1360

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut que dirigeix José Luis López, destinarà un total de 20.000 euros per a recolzar a entitats juvenils sense ànim de lucre que realitzen projectes que desenvolupen i fomenten especialment l’oci educatiu i la cultura, així com la participació i implicació juvenil.

Així ho ha explicat López, qui ha destacat “el reforç pressupostari que ha realitzat l’equip de Govern en subvencions de Joventut, on hem incrementat un 350% l’esforç en matèria d’ajudes a joves, passant de 5.700 euros, en l’últim pressupost del PP al 2015, als 20.000 euros en l’actualitat, amb el PSPV i Compromís”.

El regidor socialista ha dit que l’objecte d’aquesta convocatòria d’ajudes és finançar projectes desenvolupats per joves de Castelló entre l’1 de setembre de 2017 i el 31 d’agost de 2018, al mateix temps que ha informat que el termini per a la presentació de sol•licituds està obert fins al pròxim 23 de maig.

En la present convocatòria, cada entitat o associació sense ànim de lucre de Castelló es pot beneficiar com a màxim de l’equivalent en la seua quantia al cost econòmic total de l’execució del projecte pel qual es demana la subvenció.

COMPARTIR