L’Ajuntament ha iniciat avui el termini de preinscripció per als 14 tallers, que s’impartiran d’octubre a desembre

1277

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria d’Educació, ofereix 217 places en l’Escola Municipal de Formació Per a Adults (FPA). El termini de preinscripció als cursos per al primer trimestre ha començat avui al matí i el SIC (Servei d’Informació Ciutadana) ha congregat a primera hora a un bon nombre d’interessats. La preinscripció es pot fer fins al 13 de setembre, també a través d’internet, omplint la instància general que hi ha en la seu electrònica de l’Ajuntament.
Per als mesos d’octubre a desembre, la FPA ofereix un total de 14 tallers: de manualitats, de tall i confecció, de dansa àrab, d’escriptura creativa, dibuix i pintura, belles arts, restauració d’antiguitats, llenceria i tul, labor de retalls (patchwork), informàtica (nivell inicial), fotografia, sevillanes, mindfulness (gestió mental i emocional) i d’història de l’art.
Els preus dels tallers ronden els 18 i 27 euros per a tot el trimestre i les places s’assignaran per rigorós ordre de presentació, però com ha afegit la regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, “tindran preferència les persones empadronades a Benicàssim”. Quant als llocs de celebració, el Moll del Raïm i el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià són els espais municipals que acolliran gran part dels tallers. En el cas dels tallers de sevillanes i mindfulness serà al Poliesportiu Municipal, mentre que la dansa àrab s’impartirà al Centre Esportiu Sport Ksim.
Com ha explicat Rosa Mari Gil, una vegada finalitzat el termini de preinscripció, el 18 de setembre es publicaran les llistes provisionals d’admesos i d’espera i fins al dia 19 inclòs s’admetran reclamacions. Amb tot, el dia 20 es publicaran les llistes definitives i començarà el període de matrícula, que s’estendrà fins al 30 de setembre.

COMPARTIR