L’Ajuntament i la Conselleria obrin noves vies de col•laboració en urbanisme i medi ambient

    1249

    L’Ajuntament de Castelló i la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica han obert noves vies de col·laboració en matèria d’urbanisme i medi ambient. Les línies de treball s’han marcat aquest matí en una trobada mantinguda entre l’alcaldessa, Amparo Marco, i la consellera Mireia Mollà, en la que és la primera reunió institucional entre totes dues des que es va iniciar l’actual mandat.

    En la trobada, en la que també han estat presents el regidor d’Urbanisme, Rafa Simó, i l’edil de Transició Ecològica, Fernando Navarro, han posat en comú assumptes que competeixen a totes dues administracions i han abordat projectes com el nou Pla General de Castelló, que està en tramitació i pendent de l’informe d’impacte ambiental. També s’ha tractat el parc agrari i el pla de qualitat de l’aire de la ciutat, entre altres temes.

    A més, des de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica s’ha demanat col·laboració al consistori en l’elaboració dels nous marcs normatius en matèria de medi ambient.

    COMPARTIR