L’alcalde d’Alacant rep a les candidates adultes i infantils en el Castillo de Santa Bàrbara

1078

L’alcalde d’Alacant, Lluis Barcala, ha rebut hui en el Castillo de Santa Bárbara a les candidates tant infantils com adultes al títol de Bellea del Foc 2018, que han estat acompanyades pels seus presidents de fogueres.

Este és l’últim acte del seu calendari abans de la celebració de les respectives eleccions que tindran lloc divendres que ve 4 i dissabte 5 de maig, respectivament, en la Plaça de Bous d’Alacant.

L’alcalde en la seua intervenció ha incidit en la "experiencia inolvidable" que ha suposat enguany per a totes elles, i ha valorat el treball dels presidents de les comissions assegurat que “ens bolcarem amb la Festa”.

Així mateix coincidint amb el 90 aniversari de les Fogueres Barcala ha anunciat que els expresidents de la Comissió Gestora i de la Federació de Fogueres queden incorporats al protocol oficial de l’Ajuntament perquè “formen part de la història de la Festa”. El Pati d’Armes ha sigut l’escenari triat perquè les 77 candidates adultes i les 90 infantils lluïren els seus trages de nóvia alacantina en presència també de la Federació de Fogueres, representada pel seu president, Manuel Jiménez, i de la Bellea del Foc infantil i adulta, Martina Núñez i Sofía Escoda, i de les seues Dames d’Honor 2017.

En el transcurs d’este pròxim cap de setmana coneixerem a les 14 triades per a representar a la ciutat d’Alacant en la seua Festa Oficial de Fogueres, que enguany celebra el seu 90 aniversari.

COMPARTIR