L’alcalde entrega a Sara Marín el Premi al millor esportista adaptat en la Gala de l’Esport en el ADDA

3889
Luis Barcala en la gala esport provincia Alacant

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha intervingut aquesta nit en la la gala dels XXXVI Premis Provincials de l’Esport, organitzada per la Diputació, on ha fet lliurament del Premi a la millor figura de l’Esport adaptat. Aquesta distinció ha recaigut en la gimnasta Sara Marín, segons la decisió del Jurat.

En l’acte, celebrat a l’Auditori ADDA, s’han premiat als millors esportistes, així com al millor club esportiu i esportista promesa i a la figura més popular de l’esport alacantí al llarg de l’exercici 2018.

L’alcalde ha pres la paraula en aquesta trobada d’esportistes i representants públics per a ressaltar que “el que s’inverteix en esport s’inverteix en les persones” i ha apostat per l’activitat física “com a imprescindible per al manteniment d’una societat sana i desenvolupada”.

Luis *Barcala ha defensat la important labor que s’està realitzant des de l’Ajuntament d’Alacant i des de Diputació, per a “poder situar a la nostra ciutat en l’epicentre de l’esport a tots els nivells, ja que estem convençuts que Alacant és un dels millors llocs del món per a celebrar esdeveniments de gran nivell i qualitat esportiva”.

Barcala ha recordat que aquest cap de setmana tindrà lloc a la nostra ciutat la Final de la Copa del Rei d’Handbol. Posteriorment, Alacant albergarà la *World *Padel Tour, un esdeveniment que preveu més de 17.000 assistents durant una setmana. Al juny, Alacant podrà gaudir, segons ha explicat l’alcalde, a les seleccions absolutes de voleibol masculina i femenina, que disputaran en el pavelló *Pitíu *Rochel compromisos oficials de la *Golden *European *League.

Barcala ha finalitzat la seua intervenció assenyalant que “aquests són alguns exemples dels esdeveniments que hem aconseguit impulsar i que posen de manifest i demostren que Alacant està capacitada per a acollir grans celebracions esportives”.

La gala ha servit també per a retre homenatge a Ignacio Echeverría, el “heroi del monopatí”. Un germà del mort ha recollit la distinció entre una gran aplaudiment del públic.

COMPARTIR