L’alcaldessa de Castelló espera que la col·laboració entre ajuntament i Diputació siga millor esta legislatura

  385

  L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el president de la Diputació Provincial, José Martí, han celebrat aquest matí una reunió de treball amb l’objectiu d’establir una nova dinàmica de contacte més directa que aconseguisca reprendre i consolidar la col·laboració entre les dues institucions. “És el moment que Ajuntament i Diputació vagen de la mà i treballen junts en els objectius que tenen en comú, hui obrim una nova etapa de lleialtat i col·laboració institucional”, ha explicat la primera edil al final de la reunió.

  Així mateix, Marco ha recalcat que el paper de la Diputació “consisteix a atendre principalment les necessitats dels municipis xicotets, per la qual cosa la ciutat de Castelló continuarà sent solidària amb les poblacions veïnes”. La primera edil ha recordat que el repte de la Diputació és “donar coherència a tots els territoris i escoltar les preocupacions de cada municipi”.

  Durant la trobada tant Martí com Marco han posat en comú projectes de col·laboració i han anunciat que establiran una agenda de reunions periòdiques per a abordar actuacions concretes. “Volem obrir línies de cooperació en àrees diverses com a benestar social, cultura, esports, turisme i festes, entre altres àmbits”, ha assenyalat l’alcaldessa, qui ha insistit que “la col·laboració institucional és absolutament necessària per a treballar pels veïns i veïnes de Castelló”.

  En aquest sentit, la primera edil ha agraït a José Martí la seua predisposició a col·laborar amb l’Ajuntament i a “obrir les portes d’aquesta institució provincial”. “Estem segurs que amb el nou equip de govern en la Diputació alinearem les nostres forces per a fer de Castelló una ciutat més gran”, ha subratllat.

  Per part seua, el president de la institució provincial ha assenyalat que hui “és un dia d’especial satisfacció per a la Diputació per rebre a l’alcaldessa de Castelló”. “A partir d’ara tindrà en aquesta casa al millor dels seus aliats i la màxima col·laboració, perquè no hi ha voluntat de contraprogramar res ni d’exercir de cap contrapoder”. Sobre aquest tema ha afegit que a partir d’ara “la Diputació i l’Ajuntament formaran un binomi que redundarà en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de Castelló”.

  COMPARTIR