L’app oficial de la Magdalena 2019 inclou més de 600 actes oficials, de colles, gaiates i altres col·lectius

559
VALENCIA 14:22:27 L'alcalde de Valncia, Joan Rib—, acompanyat del regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset i altres membres de l'equip de govern participa en l'acte de recepci— d'alcaldesses i alcaldes que s'ofereix amb motiu de les Falles 2019.

L’aplicació oficial de la Magdalena 2019 inclou més de 600 actes entre els del programa oficial i els organitzats per gaiates, colles, ens vinculats, sales de concerts i altres col·lectius. Tot això vinculat a un complet mapa de la festa per a consultar de forma ràpida i dinàmica. El vicealcalde i regidor de Modernització, Ignasi Garcia, i el president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina, han presentat l’app oficial junt amb Enrique Gimeno, president de Facsa i del Grup Gimeno, empresa patrocinadora de l’app; i Fernando Sos, de la Junta de Festes, i Sergio López, de Cuatroochenta.
Totes les actuacions musicals, cercaviles, espectacles pirotècnics, actes tradicionals i activitats infantils organitzats per la Junta de Festes i el Patronat Municipal de Festes, entre el dissabte 23 i el diumenge 31 de març, així com els programats per gaiates, colles, sales de concerts i altres col•lectius apareixen en aquesta app oficial. A més, recollirà informació actualitzada i serà l’única app que notificarà en temps real els canvis d’última hora.
Segons ha explicat el regidor Braina, tindrà els continguts en valencià i en castellà i permetrà dividir els actes per categories com a música, pirotècnia, actes tradicionals, activitats infantils, etc. amb l’objectiu “d’aconseguir un programa personalitzat per a cada usuari i facilitar la consulta”. Braina ha remarcat que l’app permet localitzar en el mapa tots els punts d’interès i indica els actes que es realitzen prop de la ubicació de l’usuari.
Per part seua, el regidor de Modernització, Ignasi Garcia, ha subratllat el valor de les noves tecnologies per a millorar la comunicació amb la ciutadania durant les festes i ha agraït la implicació de l’empresa patrocinadora i la desenvolupadora, així com de la Junta de Festes i els col·lectius que han aportat la seua programació.
Sergio López, com a representant de Cuatroochenta, l’empresa que desenvolupa aquesta app oficial des de 2011, ha apuntat que una de les qüestions més interessants és que l’usuari “podrà dividir els tipus d’actes per dies o per categories, per a prioritzar en aquells que més li interessen”. També ha recordat que és l’única app que enviarà notificacions a temps real de les alteracions del programa i ha destacat que el treball d’actualització constant és gràcies a col·laboradors com Nomepierdoniuna i Espai Menut.
L’aplicació Magdalena 2019 ja està disponible de forma gratuïta en Google Play i App Store perquè veïns i visitants puguen consultar de forma àgil i ràpida tots els plans que ofereix la ciutat durant les seues festes fundacionals

COMPARTIR