Les cistelles de vímet tornen per a ser tendència en la decoració de la nostra casa

3607

Una de les últimes tendències d’interiorisme per a aquesta pròxima temporada de primavera/estiu és un estil rústic amb mobles i decoracions de materials naturals. Esta nova tendència ve precedida per anys d’estil amb materials també del mateix estil i que tenen com a objectiu fer de la nostra casa un lloc digne per a desconnectar.

Ara aquest estil dóna un pas més enllà sent en essència totalment rústic. La fusta, el cotó, la terracota i el vímet seran protagonistes en aquesta temporada. D’aquest mode, tornen a ser tendència les cistelles de vímet en totes les seues funcionalitats.

Les cistelles de vímet són un accessori útil i amb bon gust que faran de qualsevol racó un lloc més especial. Són essencial per a aconseguir una harmonia en la decoració de la nostra casa, ja siguen rígides o no. Així doncs, hui vos direm una sèrie de tips de decoració per a donar-li utilitat i gust a qualsevol racó amb una cistella de vímet.

En primer lloc, aquest article és perfecte per a convertir-se en una cistella d’emmagatzematge. En la majoria de cases són necessaris els baguls o caixes per guardar coses, per a aportar-nos espai i l’ordre que la nostra casa necessita. D’aquest mode, escollint una cistella de vímet estarem decorant la nostra casa al mateix temps que pal·liem les necessitats d’emmagatzematge.

A més, gràcies al color del vímet en aquestes cistelles decoratives, podrem ubicar-les i combinar-les  en qualsevol habitació de la nostra casa. Des dels dormitoris fins al saló, el bany o la cuina. El seu color neutre farà que combine amb una gran varietat de mobles i colors i, també ens aportarà l’estil rústic de la nova tendència de primavera/estiu de 2021.

Per altra part, un altra de les possibilitats que ens sorgeixen al preguntar-nos com decorar una cistella de vímet seria utilitzar-la com a test de flors. Aquestes són de gran utilitat i perfectes per a aportar-nos aquesta bellesa que les flors ens donen en la nostra casa. A més, pots posar tot tipus de flors o plantes perquè existeixen cistelles de vímet en tots els formats.

Per últim, u dels usos més coneguts per a les cistelles de vímet seria el d’emmagatzematge de la roba. Les cistelles de vímet en els dormitoris són l’article perfecte per a harmonitzar l’habitació amb colors neutres.

COMPARTIR