Les claus d’Ofelia Home&Decor per fer de la nostra casa un espai únic

1619

La decoració de la teua casa influeix en com te sents en aquesta. Els mobles, la decoració, la pintura, la il·luminació, són elements determinants que podran encaminar les teues sensacions i també parlaran per tu. Ofelia Home&Decor ens aporta les claus per a fer de la nostra casa un espai de confort.

Durant el confinament moltes cases s’han reconvertit. Les habitacions han sigut transformades per les nostres necessitats. La societat s’ha conscienciat de la importància de l’espai en què vivim. No obstant, hi ha que saber mantenir la nostra casa com un entorn que ens faça sentir calidesa.

Ofelia Home&Decor proposa incentivar i reforçar els nostres moments de pau amb articles que col·laboren en fer les nostres pauses úniques. Per exemple, fer dels nostres dinars i sopars instants especials amb l’originalitat i atemporalitat de la seua col·lecció de parament i coberteria. Diferents estils que faran dels teus plats un homenatge en els teus dinars quotidians o en les ocasions més cuidades, perquè cada detall compta.

Les claus d’Ofelia Home&Decor

Fer-nos preguntes al voltant del què necessiten les habitacions amb les que més inconformisme tenim, és un pas essencial per a avançar cap a una casa més harmonitzada.

Optimitzar el nostre espai també és prescindir de allò innecessari. Un espai ben decorat i que no ens sobrepasse amb massa objectes ens aportarà energia al dia a dia. Així com, invertir en un bon mobiliari de descans.

Ofelia Home&Decor proposa els materials més cuidats per al moment del dia què arribes a casa. La seua selecció de mobles per al descans de fusta natural són la opció perfecta per marcar la diferencia al teu habitatge. A més, també compta amb estils vintage, mobles rústics, de vímet o ratán. Sofàs, butaques, taules a conjunt, entre d’altres articles que mimaran la teua estància i la de la teua família.

La llum és un factor que sol ser oblidat, encara que tenim que atorgar-li l’atenció que es mereix. Un espai ben il·luminat lluirà la decoració de la casa i proporcionarà amplitud a les nostres habitacions. La llum natural és un factor determinant per a aportar calidesa en els mesos més gelats de l’any, i per a millorar el nostre estat d’ànim. No obstant, podem fer racons amb encant amb la llum artificial. Ofelia Home&Decor posseeix una col·lecció de diferents tipus d’il·luminació amb la mesura de llum ideal per a cada situació. Estils elegants i diferents amb totes les llums de peu, de sostre, paret o sobretaula que la teua casa necessita. Aquests productes destaquen per el seu disseny i idoneïtat per a crear l’harmonia durant les teues hores de lectura, per a descansar al saló, i també per a aportar una llum extra a l’exterior.

Pel que respecta als objectes de decoració, trobem en ells els elements que diferenciaran l’estil de la teua casa. Cada persona és el millor especialista per a elegir el missatge que vol transmetre amb la decoració de la seua casa. Aquests detalls podríem classificar-los com el factor clau per a la harmonia del nostre habitatge i, també, el que farà d’aquest un espai de confort. Per aquest motiu, Ofelia Home&Decor ofereix una especial atenció i cura en els seus articles de decoració.
El reflex de la nostra personalitat vindrà marcat per aquests elements. Amb la col·lecció de la marca trobarem tot el necessari per a crear el nostre racó preferit i per a aconseguir aquell ambient que volem. Des de ciris, espills i quadres fins a macetes, cistelles, antiguitats i flors, entre d’altres elements que ens diferenciaran.

L’estil de la marca cada volta s’elegeix més entre professionals de l’interiorisme i decoradors, també en el món de la restauració per la magnitud de la varietat en els seus productes i el seu estil únic. Ofelia Home&Decor posa a la nostra disposició la decisió de millorar la nostra quotidianitat canviant més que un disseny o estil: la nostra manera de viure i actuar arrel del que ens proporciona i ens fa sentir la nostra casa.

COMPARTIR