Les Gaiates i la Fundació Albinegra aniràn de la mà per promocionar Castelló

  1929

  La Gestora de Gaiates i la Fundació Albinegra han arribat a un acord perquè les gaiates de la nostra ciutat i el CD Castelló vagen de la mà.
  El Fadrí, el Parc Ribalta o la paella són alguns exemples del meravellós patrimoni que té la província de Castelló. Les Gaiates i el CD Castelló també són patrimoni històric i, a partir d’ara, caminaran junts per a transmetre a la societat la importància que tenen a la província. Aquesta simbiosi entre la Gestora de Gaiates i la Fundació Albinegra ja va fer els seus primers passos quan, fa poques setmanes, la Gaiata 13 ‘Sensal’ i la Gaiata 18 ‘Crèmor’ van convidar al CD Castelló a la seua presentació. La Fundació Albinegra, com a representant en aquest cas del conjunt albinegre, va assistir als esdeveniments i va obsequiar als màxims representants de les gaiates amb les particulars samarretes de la Fundació Albinegra.
  No obstant això, aquesta relació anirà a més. A posteriori de la presentació de la gaiata en el Palau de la Festa, l’Estadi Municipal de Castalia obrirà les seues portes a la gaiates perquè gaudisquen de l’essència del feu albinegro i, en els dies de partit, cada cap de setmana seran varies gaiates les que encoratjaran als futbolistes del CD Castelló per a aconseguir la victòria en un ambient digne de Primera Divisió.
  La Fundació Albinegra es mostra orgullosa de poder comptar amb el suport de la Gestora de Gaiates i reiterar el suport cap als valors socioculturas de la província de Castelló.

  COMPARTIR