Les obres de remodelació de l’estadi Castalia renoven la graderia i les torres d’il·luminació

  715

  A partir de la temporada 2019-2020 els afeccionats i afeccionades del CE Castelló podran gaudir d’un estadi més còmode i segur. La remodelació del Castalia contínua el seu curs segons el que es preveu, de manera que una gran part dels treballs, amb una inversió de 1,2 milions d’euros, conclourà a la fi d’agost. Els operaris ja s’han posat a la feina amb la rehabilitació de les graderies en la zona alta del Gol Nord i Gol Sud i aquest matí han rebut la visita del regidor d’Urbanisme, Rafa Simó, al costat del president del club, Vicente Montesinos, i tècnics de l’Ajunament i de l’empresa adjudicatària Gimecons.
  L’edil Rafa Simó assenyala que aquesta reforma “respon a la demanda dels usuaris de l’estadi municipal i tracta de solucionar problemes, com el mal drenatge de les aigües pluvials o la deterioració del formigó de recobriment”. Així, els operaris substituiran per altres noves les antigues bigues, que daten de l’any 1980, a més de reposar els seients, habilitar nous esglaons de formigó i reparar els murs existents.
  Simó assegura que “aquestes són les obres de major envergadura realitzades en el Castalia fins al moment”. En aquest sentit, fa un any emprats municipals van fer treballs de millora, com la col·locació de tanques perimetrals exteriors, portes d’accés, seients, suports de publicitat, pintura i adequació en general.
  Aquestes obres es complementan amb la millora en la il·luminació de les torres, reforma de WC i de la zona de mobilitat reduïda. D’aquesta forma, un Castalia renovat acollirà la pròxima temporada el partits del CE Castelló en Segona Divisió B.

  COMPARTIR