Les platges d’Alacant comptaran tota la temporada amb salvament i socorrisme

1435

La responsable de Turisme, Mari Carmen d’Espanya, del Partit Popular, ha confirmat que hi haurà servici de salvament i socorrisme en les platges de Sant Joan i el Postiguet del 28 d’abril fins al 2 de maig davant de l’afluència de turistes que s’espera arriben a Alacant.

La iniciativa entra dins de l’ampliació del contracte amb l’empresa adjudicatària del servici, en total 1.600 hores al llarg de l’any, que donarà servici durant tota la temporada. L’horari de vigilància i assistència sanitària per a este pont serà d’11 del matí fins a les 19 hores.

L’Ajuntament d’Alacant ha preparat totes les platges del municipi de cara als milers de turistes que visitaran la ciutat durant el llarg d’este llarg cap de setmana. En Sant Joan estarà operatiu la farmaciola 2 com també l’existent en la platja del Postiguet. Els socorristas i sanitaris atendran estes zones de bany, que ja des de la Setmana Santa tenen obert el servici d’hamaques, ombrel·les i patins d’aigua. Per a este pont els vigilants realitzaran un total de 320 hores (quatre dies) .

A partir de l’1 de juny es posarà en marxa un operatiu que comprendrà el cent per cent de les platges del municipi, que s’estendrà fins al 15 de setembre. La resta d’este mes també estaran oberts les dos farmacioles de la platja de Sant Joan i el del Postiguet. En total, al setembre es realitzaran 1.200 hores dins de l’ampliació del contracte. A més, els dos primers caps de setmana d’octubre i el pont del 9 d’Octubre també hi haurà vigilància.

Perquè les zones de bany presenten un aspecte semblant a què tenen durant els mesos d’estiu, des del departament de Turisme s’ha procedit a pintar i substituir els llavapeus deteriorats, així com a la col·locació de les passarel·les per a permetre una millor accessibilitat a la zona de bany i s’han posat a punt totes les farmacioles.

Alacant compta amb una gran quantitat de platges que suposen un dels seus principals atractius turístics. Any rere any reben el reconeixement de la Unió Europea amb Banderes Blaves que els conferixen un merescut prestigi internacional; considerant-se de les millors platges del litoral mediterrani; Platja de Sant Joan, cales del Cap de l’Horta, platja de l’Almadrava, platja L’Albufereta, platja del Postiguet, platja de Saladares-Urbanova, Illa de Tabarca, i des de juny del 2016 es pot disfrutar de la platja Aguamarga, adaptada per a gossos.

COMPARTIR