L’Esplanada d’Espanya d’Alacant ofereix un final d’etapa espectacular de la Volta 19

786

L’Esplanada de l’Espanya a Alacant, amb la façana marítima i el mar mediterrani com a espectadors d’excepció, ha sigut l’escenari triat per a l’arribada de la tercera etapa de la Volta 19, una carrera que ha partit aquest matí des de la ciutat d’Ibi i que, després de recórrer 188 quilòmetres, ha finalitzat en la capital de la província.
El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i l’alcalde de la ciutat, Luis Barcala, han participat en el lliurament del trofeu al ciclista irlandés Sam Bennet, de l’equip Bora-Hansgrohe, com a vencedor de la tercera etapa. El també irlandés Nicolas Roche es manté, per part seua, com a líder de la classificació general.
La vicepresidenta de la institució provincial, Julia Parra, així com dels diputats provincials Eduardo Dolón, Bernabé Cano, Juan de Dios Navarro i Javier Sendra també han volgut sumar-se a aquest final d’etapa que posa el fermall d’or al pas de la Volta per Alacant, un espectacle que ha tingut a la Costa Blanca com a protagonista. Després de la presentació d’equips dijous passat en Moraira, les salines de Torrevella acollien el dissabte l’eixida oficial de la prova, donant pas l’endemà a l’etapa Benidorm-Calp.
A més, els més xicotets han pogut també participar hui en ‘La Volta Júnior Cofidis’, una activitat amb la qual es pretén fomentar l’ús de la bicicleta i promoure hàbits saludables. Mazón, que al costat de Barcala i el ciclista Alberto *Contador ha assistit a l’eixida d’aquesta carrera i al lliurament de premis als guanyadors, ha animat als joves participants a continuar practicant esport i la seua afició pel ciclisme.
Parc Tornada
Després del lliurament de premis, el president de la Diputació d’Alacant i l’alcalde de la ciutat han visitat el Parc Tornada, un espai que acompanyarà a la carrera en totes les arribades a meta amb un gran nombre d’activitats, com a degustacions, exhibicions o inflables, obertes a tota la ciutadania i on el Patronat Costa Blanca tindrà el seu propi estand.

COMPARTIR