L’II Festival de Microteatre de Benidorm torna al Hort de Colón

4584

El Festival de ‘Microteatro de Benidorm’, organitzat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, celebrarà la seua segona edició els pròxims 26 i 27 d’abril, amb la representació, en el Hort de Colón, de sis peces teatrals de no més de quinze minuts de duració. La programació permet l’elecció, l’ordre i el dia de les obres que tenen un preu de cinc euros cadascuna.

La regidor de Cultura, Ana Pellicer, ha presentat el Festival acompanyada pel promotor, Miguel Ángel Fernández, i pel director de teatre *benidormense, Manuel *Troncoso qui dirigirà un de les microespacios, ‘Bla bla doneu’, interpretada pels artistes locals Olga Reinoso i Álvaro Crivillés. Pellicer ha assenyalat a l’Hort de Colón com el “lloc especial i ideal” per a acollir aquest tipus de representacions perquè “si alguna cosa caracteritza al teatre és la proximitat amb el públic i ací proximitat hi ha, i molta”.

“La vida –ha dit Pellicer, citant al vídeo promocional del Festival- es compon de coses xicotetes i les coses xicotetes si es posen juntes són més gran que les grans” i també que “felicitat consisteix a viure la màgia de les coses xicotetes”, com ho és el microteatre “i prova d’això és l’èxit que va tindre l’edició de l’any passat” i la qualitat de les obres que es presentaran en aquesta segona edició.

Per part seua, Manuel *Troncoso s’ha referit a la peça que interpretaran els actors de Benidorm del Taller de Teatre. “Els xics –l’assenyalat- estan molt il·lusionats, és una obra molt divertida” i ha animat a tots els veïns i visitants a gaudir de de ‘*Bla *bla doneu’ i de la resta de les peces: ‘Ego et absolvo’, amb Juan Meseguer i Axel Novo; Necrofília Fina, interpretada per María *Kaltembacher i Javier Sáez, ‘Psycho meetic (ací t’enxampe, ací et mate)’, amb Patricia Jordà i Nicolás Gaude’; ‘Espejito, espejito’, amb Estefanía Rocamora i Julián Salguero; i ‘La xica del guant’, amb Raquel Pardos, Verónica Mey i Manuel Tiedra.

Per part seua, Miguel Ángel Fernández, ha assenyalat que les representacions es posaran en escena en la jornada de reflexió de les eleccions Generals i Autonòmiques, la qual cosa “anirà bé per a descansar de tanta política” i que el Festival d’enguany “ha guanyat en serietat i en varietat”. “Conservem el ‘micro’ musical –ha subratllat- però tenim altres gèneres que ens portaran del suspens passant per la comèdia romàntica al thriler. Passaran moltes coses i molt variades en cadascuna de les estades del Hort de Colón”, ha *concluído.

Les entrades per a l’II Festival de Microteatre es posaran a la venda el dilluns 8 en el mateix Hort de Colón, des de les 18.00 fins a les 21.00 hores.

COMPARTIR