L’oficial de la Policia Local Alfonso Monfort, premi al treball de final del Màster en Intervenció Criminològica i Victimològica

  1372
  oficial policia local alfonso monfort premi treball master criminologia vila-real

  L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, han rebut l’oficial de la Policia Local Alfonso Monfort, acompanyat per l’intendent cap del cos, José Ramón Nieto, per a felicitar-lo pels resultats obtinguts en la seua formació acadèmica.

  Monfort, que ha cursat el Màster en Intervenció Criminològica i Victimològica a la Universitat Miguel Hernández, ha sigut premiat pel seu treball de final de màster, titulat La victimització de quart nivell o expost attendentes. Una proposta de millora en l’àmbit de la seguretat local, tutoritzat per Zora Esteve i Manuel Rodríguez.

  El treball estudia la situació actual dels cossos de seguretat públics respecte a un nou tipus de victimització, denominada de quart nivell o expost attendents, és a dir, víctimes que poden sentir abandonament o desemparament, després d’haver sigut ateses per primera vegada. Monfort realitza una recerca de casos reals i proposa diferents estratègies i metodologies aplicables a qualsevol cos policial per a evitar aquests efectes.

  Benlloch ha mostrat el seu reconeixement a l’oficial i ha assenyalat que “tota la ciutat està orgullosa de les persones que integren el cos de policia més pròxim als veïns” i ha destacat el “gran nivell d’aquests treballadors, que a més se segueixen formant cada dia per a especialitzar-se, superar-se i oferir el millor d’ells mateixos”.

  COMPARTIR