Mª José Cano guanya la 15k de la Pobla de Vallbona i es posiciona com a favorita en el circuit de la Dipu

1433

L’atleta del CA Cárnicas Serrano, Mª José Cano, va repetir triomf a la Pobla de Vallbona i es perfila com la gran favorita entre les dones de la classificació general del Circuit de Carreres de la Dipu. Hassane Aouchar, en categoria masculina, ha posat la directa en el Circuit i ha aconseguit també la seua segona victòria consecutiva, després d’imposar-se a Ontinyent. Quasi 500 van prendre l’eixida en la 15k de la Pobla de Vallbona, que per segona vegada en tota la seua història ha format part del calendari degà de l’atletisme popular espanyol.

Mª José Cano, que va acabar segona en l’edició del circuit de la Diputació del passat any, va llançada a per la victòria absoluta. A sa Pobla va vèncer amb més d’un minut d’avantatge sobre Patricia Montalvo, que una vegada més ha sigut la millor de la seua categoria de veteranes A. El podium absolut femení ho va completar la també veterana del Cárnicas Serrano Yoana García. Mª Antonia Serrano Jareño ha sigut la millor veterana B; Nazareth Asencio ha vençut en categoria promeses i Mª José Miguel ha sigut la millor de la categoria Veteranes C.

En la categoria masculina, Hassane Aouchar ha sigut el més ràpid. L’atleta del Gaes segueix sense trobar qui li tusa en les carreres del Circuit de la Dipu i va vèncer a la Pobla de Vallbona administrant les seues energies. Només Luis Félix Martínez ha sigut capaç de seguir al marroquí fins que, en l’última part del recorregut, Aouchar ha incrementat el ritme per a anotar-se la victòria amb 8 segons de diferència respecte a l’atleta del CA Cárnicas Serrano. Un altre atleta de l’empresa cárnica, Octavio Sanchis, ha completat el podium absolut, calcant d’aquesta forma les tres primeres posicions que ja es van donar set dies abans a Ontinyent. Sanchis, a més, ha sigut el vencedor de la categoria sènior masculina.

El primer promesa, una vegada més, ha sigut Antonio Cubero, de la Societat Esportiva Correcaminos, que passa per un extraordinari moment de forma. No gaire lluny d’ell ha arribat l’incombustible Miguel Ángel Plaza, que ha sigut el millor de la categoria Veterans B. Xavi Pons, de Correliana, ha sigut el més ràpid en el grup d’edat junior mentre que en la categoria master el triomf li l’ha anotat l’atleta del CA Galápagos Miguel Ruiz Villena.

Un total de 463 atletes van aconseguir creuar la meta d’aquesta 18ª edició del Gran Fons de sa Pobla, que va tenir una gran resposta entre els veïns de la localitat, amb un total de 76 corredors locals. Per clubs, el Never Stop Running la Universitat Politècnica de València i la Colla de Córrer del Parotet van ser els que van comptar amb major nombre de participants en la prova.

El Circuit de la Dipu continuarà la setmana vinent amb la quarta carrera consecutiva en quatre setmanes. En aquesta ocasió serà la 10k Manises, que s’estrena també enguany en el calendari provincial.

COMPARTIR