Mar de Sons anuncia a Sebastián Yatra com primer artista confirmat

2306

El festival Mar de Sons, que es va celebrar durant el passat estiu a Benicàssim, amplia la seua oferta i es transforma de cicle de concerts en un certamen de tres dies, que es desenvoluparà el 30 de juny i l’1 i 2 de juliol. Amb aquest nou format es vol portar al municipi castellonenc una programació musical d’alt nivell, amb una aposta per la música en directe per a tots els públics. D’aquesta manera, l’organització ha anunciat ja la presència a Benicàssim de Sebastián Yatra, que serà el cap de cartell per al dijous 30 de juny, i a qui seguiran un número important d’altres artistes.

L’artista colombià Sebastián Yatra estrena el seu tercer disc que conté 17 temes i que porta com a títol “Dharma”. Benicàssim serà, d’aquesta manera, un dels llocs triats pel cantant per a la seua nova gira “Dharma Tour”, un espectacle que ve carregat amb moltes sorpreses. L’àlbum compta amb la col·laboració d’artistes com Aitana o Rosario Flores i inclou èxits com “Chica Ideal” o “Pareja de l’any” que segur que també sonen en la nit del 30 de juny en Mar de Sons.

El cantant i compositor ha estat en els primers llocs de les llistes de vendes globals. Ha sigut número u en Debut Global.Recentment ha sigut número u en llistes de radi, com en Los40 ,amb la seua cançó “Talons Rojos”. Un altre dels seus recents èxits és que la cançó “Dues oruguitas”, de la pel·lícula “Encant” de Disney, ha aconseguit la nominació a la millor cançó original per als Óscar 2022 i ha sigut nominat als Globus d’Or 2022 en la mateixa categoria.

Una altra de les novetats previstes per a l’edició de 2022 és la possibilitat d’ampliar l’experiència musical de Mar de Sons amb la participació en la zona d’acampada que s’habilitarà enguany en la zona d’accés nord al municipi. Això permetrà que les persones que es desplacen els tres dies a gaudir dels concerts puguen també aprofitar per a realitzar la seua estada en aquesta zona d’acampada, que es farà a través de l’empresa Glamping.

COMPARTIR