Marco destaca el suport a la competitivitat empresarial amb la millora del polígon Pullman

630

L’alcaldessa en funcions subratlla la renovació d’infraestructures i serveis per a potenciar la implantació de noves indústries i millorar la productivitat de les existents

Les obres de modernització del polígon industrial Pullman, situat en l’accés sud a la Ciutat del Transport i un dels més antics de la ciutat, ja han conclòs. L’alcaldessa de Castelló en funcions, Amparo Marco, ha destacat que “aquest projecte no solament suposa una millora de les infraestructures, de la seguretat i de la imatge d’aquest entorn industrial sinó que demostren el suport del Govern municipal a la competitivitat empresarial”. La primera edil, que ha visitat aquesta setmana diversos enclavaments empresarials de la zona Sud, ha insistit que “modernitzar i dotar a l’àrea industrial Pullman-Autopista Sud de les infraestructures i serveis que requereix per a potenciar i afavorir la implantació de noves indústries que reactiven l’activitat econòmica, així com millorar la productivitat de les existents en aquesta àrea”.

Marco ha subratllat que comptar amb polígons industrials adaptats a les necessitats actuals “suposa en definitiva una aposta per la generació d’ocupació, que ha sigut i continuarà sent una prioritat en les polítiques municipals”. Les obres de modernització i millora d’infraestructures tenien un termini d’execució de 4 mesos i han comptat amb un pressupost de 369.748 euros, amb una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) com a principal font de finançament.

En l’apartat de millora de la seguretat, s’ha executat una xarxa contra incendis, la millora de la senyalització horitzontal i vertical per a garantir una major seguretat viària, la regulació de circulació de vehicles i la seua convivència amb el trànsit per als vianants, així com l’ordenació de l’estacionament. També s’han instal•lat càmeres de vigilància connectades amb la Policia Local, que imprimiran més seguretat a la zona industrial.

Respecte a l’accessibilitat i mobilitat, s’han millorat recorreguts per als vianants i ciclistes que afavorisquen l’accés a aquest centre d’activitat econòmica i s’han modificat els elements urbans (guals, passos per als vianants, voreres o rampes) perquè complisquen la legislació vigent en matèria d’accessibilitat al mitjà urbà.

En l’àmbit de la millora d’imatge del polígon, el projecte s’ha marcat com a objectiu fer que aquest enclavament industrial siga més atractiu per a la implantació de noves indústries i que les ja existents milloren la seua imatge a través d’actuacions com un programa municipal d’ajudes per al foment de la millora paisatgística de les façanes i la implementació de façana vegetal en la part confrontant amb la ronda Sud. “És un suport extra a la competitivitat de les empreses”, segons ha destacat en el seu moment l’alcaldessa, Amparo Marco.

COMPARTIR