Marco projecta un model de turisme de platges més accessible i amb infraestructures renovades

646

Des de hui oneja la bandera blava a les platges del Pinar, Gurugú i Serradal. Aquests 4,5 quilòmetres de costa es consoliden un any més com a referent turístic per la qualitat dels seus serveis, instal·lacions, l’aigua i l’arena. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat en l’acte d’hissada de banderes juntament amb la regidora de Turisme, Pilar Escuder i el tinent d’alcaldia del Grau, Rafa Simó, els quals projecten un model de platges intel·ligent i sostenible, però sobretot, que impulse l’accessibilitat.
“Estem molt orgullosos de les nostres tres platges, cadascuna amb unes característiques diferents que atrauen tant la ciutadania com al sector turístic”, ha explicat l’alcaldessa, la qual ha insistit que durant aquesta legislatura “posarem més en valor la zona del litoral”. Així, qüestions com l’arreglament del passeig marítim de les platges del Gurugú i del Serradal, la millora de les casetes dels serveis i la renovació del sistema de canalització de l’aigua a les platges són els objectius pels quals aposta l’equip de govern per a impulsar el turisme de costa a Castelló.
Així mateix, Marco també ha destacat altres projectes turístics que han de potenciar-se com l’aeròdrom, el pàrquing d’autocaravanes, així com la qualitat i seguretat dels bars de la platja. “Del que es tracta és d’aprofitar el potencial del nostre patrimoni natural i de les instal·lacions que tenim per a fomentar un turisme cada vegada més intel·ligent, sostenible i accessible”.
Les tres platges han renovat la bandera Q de Qualitat gràcies a l’àmplia oferta de serveis que presten, com la zona canina, punts de wifi gratuït, accés per a persones amb alguna discapacitat, banys públics, dutxes, punts bebé, serveis de neteja, vigilància a través del personal de socorrisme i de la Policia Local, biblioteques del mar, punts d’informació, zones esportives i de jocs, ombrel·les i hamaques. Així mateix, també han rebut el distintiu europeu EMAS de medi ambient i les platges del Gurugú i El Pinar posseeixen la bandera Ecoplayas, la qual distingeix a les platges que destaquen per la seua política de qualitat mediambiental.

COMPARTIR