Marco reivindica al president Sánchez les demandes històriques de Castelló

  7038

  L’alcaldessa reclama al nou Govern un finançament local just, un servei de Rodalia digne i el Corredor Mediterrani

  L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha tornat a posar sobre la taula les reivindicacions històriques de la ciutat, davant la nova etapa de govern progressista que s’obri al país després de la sessió d’investidura de Pedro Sánchez. La primera edila ha reconegut que Sánchez “és coneixedor de la realitat política de Castelló” i espera que continue “mostrant la seua sensibilitat cap a les demandes tant de la ciutat com de la província, com amb la recent liberalització de l’autopista AP-7”.

  “Com a alcaldessa continuaré reivindicant al nou Executiu les infraestructures i projectes que Castelló necessita per a continuar creixent i millorant la qualitat de vida dels i les castellonenques”. Entre les demandes, destaca “un finançament més just per a Castelló”. “Som la primera institució a la qual les persones acudeixen quan tenen algun problema, per tant, sempre serem reivindicatius amb el finançament davant totes les administracions”, explica Marco. I és que, amb un millor finançament local, els ajuntaments “podrem millorar la nostra gestió econòmica, eliminant les limitacions existents a la destinació del superàvit local i les rigideses de la regla de despesa”.

  Entre les peticions al nou Govern, Marco també ressalta algunes de les quals estan plasmades en el document de l’Acord de Fadrell, com un servei de Rodalia digne amb el nord i el sud de la ciutat i el Corredor Mediterrani, “infraestructures imprescindibles per a millorar les comunicacions dels veïns i veïnes i ajudar les nostres empreses a competir en millors condicions amb els seus rivals d’altres països”. A aquestes demandes se suma també l’impuls definitiu a l’estació intermodal de mercaderies i l’accés subterrani al port.

  “Des de l’Ajuntament continuarem reivindicant el que és just per a Castelló davant tots els governs, siguen del signe que siguen”, ha subratllat Marco.

  COMPARTIR