Màxima participació en la tretzena edició del Triatló de Borriana

713

La tretzena edició del Triatló Ciutat de Borriana ha tornat ser un èxit tant de participació com d’organització, en una prova que de nou ha tingut a la costa de Borriana com el lloc triat per al desenvolupament tant de la carrera nadant, com en la disciplines ciclista i atlètica. A la finalització de la prova, ha sigut el triatleta Josep Gómez Sarrià qui s’emportava la victòria en la categoria absoluta masculina amb un temps de 56 minuts i 35 segons, seguit del guanyador del passat anys Bryan Le Toquin amb una marca final de 56:44, mentre que Guillem Segura completava el podi amb els seus 57:00.

En la categoria femenina ha acabat sent la triatleta Sara Bonilla del club Triatló Clavería Móstoles qui pujaria al més alt del podi per segon any consecutiu amb un temps final d’1 hora, 4 minuts i 16 segons. La segona plaça ha sigut para Naomi Martínez Sánchez amb un temps de 01:06:26 i la tercera per a Sonia Ruiz Melguizo amb una marca final de 01:07:06.

Una vegada més, l’espectacular districte marítim de Borriana ha sigut l’escenari privilegiat pel qual ha transcorregut la prova. La platja de l’Arenal ha acollit la primera de les proves de natació que els i les triatletes han completat en uns deu minuts i que constava de 750 metres. A continuació, els carrers tant del Port, com del Grau i la Malvarrosa, i en alguns moments arribant a besar el casc urbà ha acollit el tram de ciclisme d’una distància de 20 quilòmetres.

Una part d’ells, la més propera al mar, ha servit també per a la carrera a peu de cinc quilòmetres que ha acabat per decidir als millors classificats, Gómez i Bonilla. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, ha volgut estar present, en el lliurament de trofeus i ha destacat que “una vegada més, i ja van tretze en el cas del Triatló Ciutat de Borriana, l’èxit ha sigut doble ja que a nivell organitzatiu cada vegada és més eficient el dispositiu coordinat per l’organització i membres del ‘Servei Municipal d’Esports i de treballadors de Via Pública, i d’altra banda el nombre de participants segueix sent molt elevat i el nivell de les marques i de l’espectacle que s’ofereix en la platja i els carrers de Borriana és cada vegada major”.

COMPARTIR