Medusa Festival ens farà ballar enfront de la Platja de Cullera

365

La Platja de Cullera es prepara per a donar la benvinguda a un dels grans festivals d’aquest estiu. Una iniciativa que ve trepitjant fort tant pel seu cartell com per la seua excel·lent ubicació. Es diu Medusa Festival i se celebrarà del 10 al 15 d’agost. T’avancem que alguns dels grans noms confirmats són Steve Aoki, Afrojack, Carl Cox i *Wade.

La setena edició del Medusa Festival reunirà un *line *up organitzat en cinc categories musicals: mainstream, underground, live area, hardcore *and hardstyle i remembermania.

Quant al live area, es podrà gaudir de la música de diversos artistes del panorama nacional: Cali i El Dandee, Danny Romero, Juan *Magan, Habiteu, Omar Montes…

L’hardcore *and *hardstyle estaran amenitzats per Angerfirst, *Broken Minds, *Deadly Guns, *Korsakoff i *Miss K8 entre diversos artistes.

Finalment, hi haurà un espai dedicat a totes aqueixes cançons dels 90’s i 2000’s que ens conviden a fer un remember a les pistes de ball d’aqueixos anys. Anirà a càrrec d’Or Vell *by DJ *Nano, Rockola, Radical o Sensity World.

Aconsegueix ja la teua entrada! Pots afegir un suplement premium i d’acampada.

COMPARTIR